Egy orgazmus miatt bénult le az édesanya

Forrás: Thinkstock -
betegség bénulás orgazmus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sok mindenről gondoljuk, hogy betegségeket, bénulást vagy egyéb szörnyűséget okoz, de az orgazmus kapcsán valahogy erre sosem gondolnánk. Ez a nő sem hitte soha, hogy egyszer ilyen tragédia történik vele. 

Lucinda Allen 43 éves korára már a háta mögött tudhat néhány nemi aktust, és számos orgazmust is. Éppen ezért álmában sem gondolta volna, hogy ezek közül az egyik fogja majd a legnagyobb törést okozni az életében.

6 hónapos terhes, volt mikor a párjával való szeretkezés után erős fejfájásra panaszkodott, ami állítása szerint orgazmus közben kezdődött. Az állapota egyre rosszabb lett, kiderült, hogy agyvérzést kapott. Rövid időn belül kórházban, majd műtőasztalon találta magát. A beavatkozást követően 6 napig mesterséges kómában tartották.

Lucinda Allen egy orgazmus miatt bénult le (képünk illusztráció) Forrás: Thinkstock

Az ébredés pillanatában pedig 2 hírrel fogadták: egyrészt szerencsés, mert a fejlődő kis magzat nem sérült a komplikációk során, másrészről viszont őt nem tudták meggyógyítani,

a teste bal oldala megbénult.

A kislányuk 3 hónappal ezután született meg, és szerencsére makk egészséges.

Marri-Alice azóta már 3 éves, a család pedig épp egy őssejtes beavatkozásra készül, hátha ettől majd Lucinda Allen is lábra tud állni. A családról készült képeket itt tudod megtekinteni.

Egészséges ikrei születtek egy agyhalott nőnek

Szívfacsaró történet került napvilágra nemrég Brazíliában. Terhesség közben vesztette életét a kismama, de életben tartották a testét, míg ki nem fejlődtek az ikrek. Olvass tovább itt...

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.