Orrsövényferdülés miatt műtötték Vámos Erikát

Forrás: Facebook/Erika Vámos -
Vámos Erika műsorvezető orrműtét
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vámos Erika nem akarta a műtétet, de sajnos már nem volt más választása. Ezért ha már így alakult, összekötötte a kellemest a hasznossal.

Az orrsövényferdülés viszonylag elterjedt probléma, amivel sokan küzdenek. Erikának már komoly alvási nehézségeket okozott, ezért kénytelen volt megműttetni az orrát. Elmondása szerint nagyon félt az operáció velejáróitól, de orvosi tanácsra beadta a derekát:

Vámos Erikának muszáj volt kés alá feküdnie az orrsövényferdülése miatt Forrás: Facebook/Erika Vámos

"Nem tudtam csukott szájjal enni, és aludni sem, kezdett komoly gondokat okozni a mindennapi életemben a dolog, nem volt választásom, muszáj volt műtőasztalra feküdnöm. Mielőtt műtőbe toltak, a doktor megkérdezte, hogy szépészeti beavatkozást is szeretnék-e. Igent feleltem, mert ha profilból láttam magam, észrevettem, hogy az orrom hegye, ha nevetek, lefele görbül. Gondoltam, ha már altatnak, kerekítsék le azt a kis részt is"

Így a Több mint testőr műsorvezetőjének nem csak egészségügyi, hanem szépészeti szempontból is megújulást jelentett a beavatkozás. A műtét szerencsére jól sikerült, így mostmár Erika is elismerte, hogy megérte a sok izgalmat - írta meg a Bors.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.