Abortuszra kényszerítette a feleségét egy férfi - A nő meghalt

halál abortusz
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elképesztő eset történt Kínában: egy férfi négyszer is abortuszra kényszerítette a feleségét, amiért nem fiú gyermekek fogantak a nő méhében. 

A kínai Anhui tartományban élt az a nő, akit a férje egy éven belül négy abortuszta kényszerített. Az operációk indoka pedig az volt, hogy az asszony mind a négy alkalommal kislánnyal lett terhes, ám a férfi fiú utódot szeretett volna.

Kiderült, hogy a házaspárnak már volt egy négy éves kislánya, ezért ragaszkodott a férj ahhoz, hogy a következő csemetéjük fiú legyen. De a sok beavatkozás szövődményeket okozott, és megbetegítette az édesanyát.

Azt nem tudni, hogy pontosan milyen kór alakult ki, de a nő sajnos belehalt. Kínában a fiú gyermekeket jóval többre tartják a lányoknál, ezért az orvosoknak tilos születés előtt elárulni a születendő gyermek nemét, nehogy emiatt szakítsák meg a terhességet.

A házaspár illegális módszerrel, röntgenvizsgálattal tudta meg, hogy minden magzat nő nemű volt. A férj azonban elvált és magára hagyta a nőt, miután az abortuszok következtében lebetegedett. Az asszony a válásból származó összegből próbálta fedezni a költségeit, de a kórházban életét vesztette - írta meg az South China Morning Post.

Bódi Sylvi már egy éve nem fogyaszt alkoholt http://www.life.hu/drlife/20170721-bodi-sylvi-nem-ivott-egy-eve-alkoholt.htmlBódi Sylvi büszkén mesélte, hogy lassan már egy éve nem fogyasztott egyáltalán alkoholt. Mondjuk a magyarázatban van némi ellentmondás. Dr. Life--Amanda Seyfried őszintén mesélt a depressziójáról http://www.life.hu/drlife/20170721-depressziojarol-meselt-amanda-seyfried.htmlAmanda Seyfried megdöbbentő dolgokat mesélt a magánéletéről: kényszerbeteg volt és gyógyszereket szed a mai napig. Dr. Life--Endometriózissal küzd Bocskor Bíborkahttp://www.life.hu/drlife/20170721-bocskor-biborka-endometriozissal-kuzd.htmlSok nőt érint világszerte a fájdalmas menstruációval járó endometiózis, mégsem beszélnek róla. Bocskor Bíborka felvállalta, hogy ő is ezzel küzd, szeretné, ha a nők nem éreznék magukat egyedül. Dr. LifeOrigoDiana táplálkozási zavarokkal küzdött http://www.life.hu/drlife/20170720-taplalkozasi-zavarokkal-kuzdott-diana.htmlDöbbenetes dolgok derültek ki Dianaról. Ezekszerint a királyi család tagjának lenni nem is olyan felemelő? Dr. Life--Diana táplálkozási zavarokkal küzdött http://www.life.hu/drlife/20170720-taplalkozasi-zavarokkal-kuzdott-diana.htmlDöbbenetes dolgok derültek ki Dianaról. Ezekszerint a királyi család tagjának lenni nem is olyan felemelő? Dr. Life--Elhányta magát Jennifer Lawrence http://www.life.hu/drlife/20170720-egy-eloadas-kozben-hanyt-jennifer-lawrence.htmlA híres színésznő igen kellemetlen helyzetbe került: a lehető legkínosabb pillanatban kapta el a hányinger. Nem volt mit tenni, jött aminek jönnie kellett. Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.