Egy karral és lábak nélkül él a férfi - Mégis testépítő lett: Fotó!

betegség testépítő végtaghiány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ritka betegsége következtében mindössze egy végtaggal született az a 21 éves srác, aki ma már testépítő.

Nick Santonastasso egy 21 éves floridai srác, aki egy ritka genetikai rendellenességel érkezett a világra. A Hanhart szindróma következményeként nem fejlődtek ki a végtagjai, mindössze egyetlen karja van, az is csökevényes.

You owe it to yourself to be great, let's get after it - #NipsOut : @snyderfitt

Nick Santonastasso (@nicksanto534) által megosztott bejegyzés,

Az orvosok szerint már az is csodálatraméltó, hogy egyáltalán él, ugyanis a Hanhart szindrómások többségének a belső szervei sem fejlődnek ki normálisan. Nick pedig nem csak, hogy él, hanem véghez vitte a lehetetlent:

testépítő lett belőle.

A férfi tisztában van azzal, hogy a sorstársainak nagyjából 70%-a már újszülöttként életét veszti, ezért elhatározta, hogy ha már életben maradt, megpróbálja kihozni magából a maximumot.

Elmondása szerint boldog, és jól érzi magát a bőrében. Azt mondta, bármilyen furcsán is hangzik, elfogadta és szereti önmagát. Az pedig kifejezetten élteti, hogy mindig újabb célokat tűzhet ki maga elé - írta meg a DailyMail.

A világ minden tájáról posztol a műlábas túrázó: Fotók!

Nem mindennapi gondolkodás jellemző arra a fiatal lányra, akinek gyermekkorában leamputálták az egyik lábát. A világ legkülönbözőbb pontjairól posztol, és boldog. Olvass tovább itt...

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.