Aaron Carter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Aaron Cartert 1997-ben ismerte meg a világ. Előbb bátyja Nick Carter révén, aki a Backstreet Boys tagja volt. Néhány év után azonban eltűnt a képernyőről, amelynek hátterében kábítószerproblémák álltak. Most betegségéről beszélt. 

Az Aaronról megjelent képek a fél világot megdöbbentették, ugyanis csontsoványra fogyott, és - túlzás nélkül - felismerhetetlenné vált.

27 éves énekes az Entertainment Weekly interjújában sírva beszélt problémáiról. Ám nem azt mondta, amire számítani lehetett, hogy drogproblémái miatt ment ennyire tönkre, hanem azt állítja, rekeszsérve van. Hozzátette, őt is megrémíti saját tükörképe, nehezére esik szembesülnie a látvánnyal.

Daganatos betegséggel küzd Fábián Julihttp://www.life.hu/drlife/20170716-daganatos-betegseggel-kuzd-fabian-juli-enekesno.htmlNéhány éve, karrierje csúcspontján fordított hátat a nyilvánosságnak Fábián Juli. Az énekesnő elmondta, daganatois betegsége miatt vonult vissza. Hozzátette, barátai közül is volt, aki elfordult tőle, sőt, az akkori kedvese is cserben hagyta. Julinak most újra szembe kell néznie a betegséggel, ezt pedig a Facebookon tette közzé. Dr. Life--Nem csak szexuális úton terjed a HPVhttp://www.life.hu/drlife/20170716-nem-csak-szexualis-uton-terjed-a-hpv-virus.htmlMár 100 éve ismert a szexuális magatartás és a méhnyakrák közötti kapcsolat, de csak kevesen tudják, hogy a HPV elleni védőoltással nem csak ez a daganattípus, hanem számos más komoly betegség is megelőzhető - a vakcinát pedig nem csak nőknek, a férfiaknak is ajánlott beadni. Cikkünkben szakember mutatja be ezt a vírust, és szó esik arról is, hogy mi történik, ha várandósság alatt fertőz meg valakit a bárányhimlő. Dr. Life--Zacher Gábor üzent a szülőknek a Volt Fesztiválrólhttp://www.life.hu/drlife/20170628-zacher-gabor-uzent-a-szuloknek-a-voltrol.htmlZacher Gábor toxikológus idén is ellátogatott a Volt Fesztiválra, hogy előadást tartson a rendezvény közönségének. A doki ez úton a Life.hu-n keresztül üzent a fesztiválra látogató fiatalok szüleinek. Dr. LifeOrigoEzért kell sok nőnek pisilnie szex közben (18+)http://www.life.hu/drlife/20170527-ezert-kell-sok-nonek-pisilnie-szex-kozben-ezek-az-okok.htmlKevés annál kellemetlenebb dolog van, mint amikor éppen szex közben jön rád a pisilhetnék. A rosszkor jött ingernek több oka is lehet. Íme, a leggyakoribbak. Dr. LifeThinkstockÍgy védd ki a nyilvános vécén a fertőzésekethttp://www.life.hu/drlife/20170610-igy-vedd-ki-nyilvanos-vecen-a-fertozeseket.htmlBár senki nem rajong érte, de mégsem lehet elkerülni, hogy nyilvános vécében végezzük el a dolgunkat. Hogy semmiféle fertőzést ne szedjünk össze, arra számos trükk van, ám előfordul, hogy az a rituálé, amelyet mindig elvégzünk, nem a legjobb ötlet. Dr. LifeOrigoRosszindulatú daganatot találtak Benkő Lászlónálhttp://www.life.hu/drlife/20170624-rosszindulatu-daganatot-talaltak-benko-laszlo-zenesznel.htmlHetek óta várta daganatos betegsége vizsgálatának eredményét az Omega billentyűse. Sajnos nem jó híreket kapott. Dr. LifeFotó: Bielik István - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.