Eltörte ujját Zámbó Krisztián - Fotó!

Forrás: Facebook/Mokka -
törés Zámbó Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Zámbó Krisztiánnak nem indult jól a hete, alig kezdődött el a napja, máris összeszedett egy törést: eltörte a lábujját. 

Fájdalmas balesetet szenvedett Zámbó Krisztián, amit a Facebook-oldalán osztott meg követőivel. Ezzel indult a sztár hete, ami nem éppen jó kezdés: eltörte a lábujját. Krisztián még egy fotót is tett közzé a sérülésről, amivel biztosan kórházba kell majd mennie.

Zámbó Krisztiánnak eltört a lábujja Forrás: Facebook/Mokka

A képen kívül azonban semmit nem tudunk arról, mi történt. Krisztián azt nem szerette volna megosztani követőivel, hogyan sikerült ezt a fájdalmas sérülést összeszednie, mindenesetre mielőbb látnia kellene egy orvosnak is!

Zámbó Krisztián volt kedvese elvetette a zenész ikergyermekeit


Zámbó Krisztián már két 8 éves ikergyermek édesapja lehetne, ha volt kedvese nem döntött volna másként a magzatok sorsáról. Elvetette a gyerekeket, amit Zámbó Krisztián a mai napig sajnál. Olvasd el erről a Life.hu cikkét!

Dévényi Tibi bácsi kórházba megy a nagy fájdalmai miatthttp://www.life.hu/drlife/20170724-korhazba-kerult-devenyi-tibi-bacsi.htmlDévényi Tibi bácsit egy fellépése után érte baleset: elesett. A bokája bicsaklott ki, de olyan nagy fájdalmai vannak, hogy vissza kell mennie a kórházba.Dr. LifeFotó: Adrián Zoltán - OrigoŐszinte vallomás egy egykor drogfüggő édesanyától: Fotók! http://www.life.hu/drlife/20170724-igy-nezett-ki-az-egykor-drogfuggo-edesanya.htmlHihetetlen őszinteséggel mesélt az életéről egy nő, aki egykor komoly drogfüggő volt. Így nézett ki akkor, és így néz ki most: Fotók! Dr. LifeOrigoSzilágyi Istvánnak megműtötték a szemét: most kettős látástól szenvedhttp://www.life.hu/drlife/20170724-szilagyi-istvannak-megmutottek-a-szemet.htmlAz ország Lópici Gáspárja műtéten esett át, szürkehályogot távolítottak el a bal szeméről. A beavatkozás jól sikerült, de a színművész egyelőre kettős látástól szenved.Dr. Life--Így köszönte meg a jókívánságokat a dagnattal küzdő Fábián Julihttp://www.life.hu/drlife/20170723-facebookjan-koszonte-meg-a-jokivansagokat-a-dagnattal-kuzdo-fabian-juli.htmlA múlt héten tette közzé Facebook-oldalán Fábián Juli, hogy daganatos betegséggel küzd, így egy időre lemondta minden fellépést. Az énekesnő most újra posztolt. Dr. Life--Elképesztően lefogyott Aaron Carter énekeshttp://www.life.hu/drlife/20170723-elkepesztoen-lefogyott-aaron-carter-enekes-nick-carter-occse.htmlAaron Cartert 1997-ben ismerte meg a világ. Előbb bátyja Nick Carter révén, aki a Backstreet Boys tagja volt. Néhány év után azonban eltűnt a képernyőről, amelynek hátterében kábítószerproblémák álltak. Most betegségéről beszélt. Dr. LifeAFPElhunyt az 5 éves kisfiú, aki márciusban kapott új szívethttp://www.life.hu/drlife/20170722-elhunyt-az-5-eves-kisfiu.htmlAlig néhány hete még több millióan nézték meg Ari Schultz videóját. A kisfiút márciusban operálták, szívátültetésen esett át. Ari szülei szombaton közleményben tudatták, hogy gyermekük elhunyt. Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.