Dévényi Tibi bácsi kórházba megy a nagy fájdalmai miatt

Fotó: Adrián Zoltán - Origo -
Dévényi Tibi bácsi kórház
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Dévényi Tibi bácsit egy fellépése után érte baleset: elesett. A bokája bicsaklott ki, de olyan nagy fájdalmai vannak, hogy vissza kell mennie a kórházba.

Dévényi Tibi bácsi egy jóhangulatú fellépés után esett el, és sajnos a bokája kibicsaklott. Nem gondolta, hogy nagy baj lehet, de persze elment kivizsgálásra. Közölték vele, hogy nagyon sokáig fog fájni a lába, mire helyrejön, de már olyan nagy fájdalmai vanna, hogy nem bírja tovább: újra bemegy a kórházba.

Kórházba kell mennie Dévényi Tibi bácsinak Fotó: Adrián Zoltán - Origo

Ma már úgy fáj, hogy a kórházba kell bemennem megnézetni, hogy mi lehet"

Őszinte vallomás egy egykor drogfüggő édesanyától: Fotók! http://www.life.hu/drlife/20170724-igy-nezett-ki-az-egykor-drogfuggo-edesanya.htmlHihetetlen őszinteséggel mesélt az életéről egy nő, aki egykor komoly drogfüggő volt. Így nézett ki akkor, és így néz ki most: Fotók! Dr. LifeOrigoSzilágyi Istvánnak megműtötték a szemét: most kettős látástól szenvedhttp://www.life.hu/drlife/20170724-szilagyi-istvannak-megmutottek-a-szemet.htmlAz ország Lópici Gáspárja műtéten esett át, szürkehályogot távolítottak el a bal szeméről. A beavatkozás jól sikerült, de a színművész egyelőre kettős látástól szenved.Dr. Life--Így köszönte meg a jókívánságokat a dagnattal küzdő Fábián Julihttp://www.life.hu/drlife/20170723-facebookjan-koszonte-meg-a-jokivansagokat-a-dagnattal-kuzdo-fabian-juli.htmlA múlt héten tette közzé Facebook-oldalán Fábián Juli, hogy daganatos betegséggel küzd, így egy időre lemondta minden fellépést. Az énekesnő most újra posztolt. Dr. Life--59 évesen vált anyává egy nő: Fotó!http://www.life.hu/drlife/20170722-otvenkilenc-evesen-szulte-meg-elso-gyermeket-ez-a-no.htmlKözel 60 évesen szülte meg első gyermekét egy nő, aki azt hitte, már sosem lehet gyereke. Dr. LifeOrigoTeszt: Mennyire ismered a melledet?http://www.life.hu/drlife/20170624-mell-kviz-teszt.htmlMilyen hatással van a mellünkre a koffein? Szoptathat az a kismama, akinek implantátum van a mellében? Töltsd ki a tesztünket, hogy kiderüljön, mennyit tudsz a testedről! Dr. Life--Abortuszra kényszerítette a feleségét egy férfi - A nő meghalt http://www.life.hu/drlife/20170721-meghalt-egy-no-akit-abortuszra-kenyszeritett-a-ferje.htmlElképesztő eset történt Kínában: egy férfi négyszer is abortuszra kényszerítette a feleségét, amiért nem fiú gyermekek fogantak a nő méhében. Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.