Mellműtétre vállalkozott Medveczky Ilona

Forrás: Polyák Attila/Origo -
Medveczky Ilona mellműtét
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lenge nyárias öltözötben vásárolgatott a budaörsi bolhapiacon vasárnap Medveczky Ilona. A 76 éves magyar díváról számos fotót készítettek az egyik lap olvasói. Medveczkynek az alkalmi fotósokkal nincs is baja, de a mellével igen, ezért kés alá is feküdne.

Medveczky a Borsnak elmondta, hogy imád az említett bolhapiacra járni, azzal pedig nem ért egyet az olvasóval, hogy túlságosan lengén öltözött fel. "35 fokos hőségben miben kellett volna lennem?"- mondta Medveczky, aki azt is hozzátette, hogy direkt nem volt rajta melltartó. "Ha lógnának a melleim, biztos hordanék melltartót. Tizennyolc évvel ezelőtt műttettem meg. Ha a balerinák abbahagyják a táncot, a bordáikra korábban rátapadt izomzat megereszkedik – az én mellem is visszament, ezért műttettem meg. Egyébként másoknak sokkal jobban kilógott a feneke, arra pedig ügyelek, hogy mindig a piac alá öltözöm, nem akarok kitűnni" - zárta le Medveczky Ilona.

Medveczky Ilona story-gála 2017 Forrás: Polyák Attila/Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.