Skorpióméreg az új kábítószer: Videó!

Forrás:Flickr/ Peter G W Jones -
drog skorpióméreg kábítószer
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hihetetlen információk kerültek napvilágra a kábítószerezés világából: skopriók mérgével repülnek a fellegekbe a függők. 

A kábítószerek világában ma már egyre nehezebb nyakoncsípni a terjesztőket és a fogyasztókat is, hiszen időnként olyan vegyületek kombinációiból készítenek drogokat, amelyeket még nem vizsgálunk, vagy nem tudunk kimutatni.

Skorpiók mérgével kábítják magukat a kábítószerfüggők
Képünk illusztráció Forrás:Flickr/ Peter G W Jones

De azt sosem gondoltuk volna, hogy valaha egyszer "divat" lesz skorpiókat megölni, és a mérgükből kábítószert készíteni. Mint kiderült, Pakisztánban már évtizedes hagyománya van a skorpiószívásnak, de igazán felkapottá csak az utóbbi években vált.

A hírek szerint bevett szokás, hogy a befogott állatokat kivégzik, kiszárítják a napon, majd tűzre dobják őket, és a hamvaikat cigarettákba tekerik. Olyanok is vannak, akik csak az állat farkát aprítják fel, és azt szívják el.

Tudunk egy idős pakisztáni férfiról, aki a hatvanas évek óta skorpiófüggő. Olyannyira rákapott az állat mérgére, hogyha nem talált a közelben skorpiót, képes volt egészen Afganisztánig elmenni a zsákmányért. A baj csak az, hogy az állat mérge rendkívüli módon károsítja az agyat: alvás- és táplálkozászavart okoz, hallucinációkat idéz elő és tönkre is teheti a hosszútávú memóriát - írta meg a Dawn.

Ennek a nőnek mellei megállás nélkül nőnek: Fotó! http://www.life.hu/drlife/20170725-hatalmas-mellei-megallas-nelkul-nonek.htmlPersze, sok nő álmodozik arról, hogy egy napon indokolatlan növekedésbe kezdjenek a mellei, de mi történik akkor, ha ez a kérés meg is valósul... Dr. LifeOrigoMolnár Anikó plasztikai beavatkozáson esett át betegsége miatthttp://www.life.hu/drlife/20170725-molnar-aniko-plasztikaztatott.htmlMolnár Anikót is utolérte egy betegség, ami sok mindenre hatással volt, így a bőrére is: ezért döntött úgy, hogy szépészeti beavatkozáson esik át. Dr. LifeOrigoMellműtétre vállalkozott Medveczky Ilonahttp://www.life.hu/drlife/20170725-mellmutete-lesz-medveczky-ilonanak.htmlLenge nyárias öltözötben vásárolgatott a budaörsi bolhapiacon vasárnap Medveczky Ilona. A 76 éves magyar díváról számos fotót készítettek az egyik lap olvasói. Medveczkynek az alkalmi fotósokkal nincs is baja, de a mellével igen, ezért kés alá is feküdne.Dr. LifeOrigoEltörte ujját Zámbó Krisztián - Fotó!http://www.life.hu/drlife/20170724-eltorte-ujjat-zambo-krisztian.htmlZámbó Krisztiánnak nem indult jól a hete, alig kezdődött el a napja, máris összeszedett egy törést: eltörte a lábujját. Dr. Life--Dévényi Tibi bácsi kórházba megy a nagy fájdalmai miatthttp://www.life.hu/drlife/20170724-korhazba-kerult-devenyi-tibi-bacsi.htmlDévényi Tibi bácsit egy fellépése után érte baleset: elesett. A bokája bicsaklott ki, de olyan nagy fájdalmai vannak, hogy vissza kell mennie a kórházba. Dr. LifeFotó: Adrián Zoltán - OrigoŐszinte vallomás egy egykor drogfüggő édesanyától: Fotók! http://www.life.hu/drlife/20170724-igy-nezett-ki-az-egykor-drogfuggo-edesanya.htmlHihetetlen őszinteséggel mesélt az életéről egy nő, aki egykor komoly drogfüggő volt. Így nézett ki akkor, és így néz ki most. Fotók! Dr. LifeOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.