Buborékarcúnak csúfolják a tumorokkal élő férfit: Fotók!

Forrás: Ardiles Rante / Barcroft Media/Ardiles Rante / Barcroft Media/Ardiles Rante / Barcroft Media -
betegség tumor rák
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 63 éves férfi már nagyon régóta él elbújva a nyilvánosság elől. Nem csoda, hiszen az emberek nem tudnak mit kezdeni az ábrázatával, ritka betegségben szenved. 

Chandra Wisnu-t mindenki csak Buborékembernek nevezi, hiszen a testét többezer buborékalakú tumor borítja. Az indonéz férfi ritka bőrbetegségben szenved, amire sajnos nincs gyógymód, ezért kénytelen ezekkel együtt leélni az egész életét.

Így nézett ki az esküvője napján Chandra Forrás: Ardiles Rante / Barcroft Media/Ardiles Rante / Barcroft Media/Ardiles Rante / Barcroft Media

A többgyermekes édesapa éppen ezért nagyon ritkán hagyja el az otthonát, hiszen a többség nem tudja kezelni a megjelenését. Elmondása szerint 19 éves volt, mikor az első tumorok megjelentek az arcán, és 24 éves korára már a nyakára is átterjedtek.

Nagyjából 32 éves korára borították be az egész testét, de sajnos semmilyen gyógyszer vagy krém nem tud rajta segíteni. A férfi életét azonban nem veszélyeztetik a dagantok, ugyanis nem rosszindulatúak.

Ma pedig már teljesen felismerhetetlen a férfi arca Forrás: Ardiles Rante / Barcroft Media/Ardiles Rante / Barcroft Media/Ardiles Rante / Barcroft Media

Az édesapa elárulta, hogy azért vállalta a nyilvános szereplést, mert a négyből két gyermeke, a 38 éves Martin Ananda és a 32 éves Lis Candra is produkálják a tüneteket. A beteg apuka azonban nem szeretné, ha a csemetéi is úgy végeznék, mint ő, ezért abban reménykedik, hátha felfigyel rájuk egy orvos, aki segíteni tud rajtuk.

Így néznek ki a fejüknél összenőtt ikrek: Fotó!http://www.life.hu/drlife/20170725-fejuknel-osszenott-ikrek-szulettek.htmlSzívszorító fotók kerültek napvilágra arról a két kislányról, akik a fejüknél összenőve születtek. Hosszú út van még előttük a szétválasztásig. Dr. Life--Skorpióméreg az új kábítószer: Videó!http://www.life.hu/drlife/20170725-skorpiomereg-a-legujabb-kabitoszer.htmlHihetetlen információk kerültek napvilágra a kábítószerezés világából: skopriók mérgével repülnek a fellegekbe a függők. Dr. Life--Így néz ki plasztikai műtétje után Vámos Erika - Fotó!http://www.life.hu/drlife/20170725-igy-nez-ki-plasztikai-mutetje-utan-vamos-erika.htmlVámos Erika kénytelen volt kés alá feküdni, ugyanis orrsövényferdülése miatt már se aludni, se enni nem tudott. Így fest a műsétek után ,kötések nélkül a műsorvezető! Dr. Life--Ennek a nőnek a mellei megállás nélkül nőnek: Fotó! http://www.life.hu/drlife/20170725-hatalmas-mellei-megallas-nelkul-nonek.htmlPersze, sok nő álmodozik arról, hogy egy napon indokolatlan növekedésbe kezdenek a mellei, de mi történik akkor, ha ez a kérés meg is valósul... Dr. LifeOrigoMolnár Anikó plasztikai beavatkozáson esett át betegsége miatthttp://www.life.hu/drlife/20170725-molnar-aniko-plasztikaztatott.htmlMolnár Anikót is utolérte egy betegség, ami sok mindenre hatással volt, így a bőrére is: ezért döntött úgy, hogy szépészeti beavatkozáson esik át. Dr. LifeOrigoÁrtalmatlan szex játékot próbált ki egy pár, halál lett a vége (18+) http://www.life.hu/drlife/20170724-eletet-vesztette-egy-szexjatek-miatt-egy-no.htmlNem gondolták volna, hogy ez az ártalmatlannak tűnő szexuális játék egy ember életébe is kerülhet. Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.