Novák Hunor szerint a homeopátiának semmi értelme: Videó!

Forrás: Dr. Novák Hunor -
homeopátia Novák Hunor orvoslás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Novák Hunort azért szeretik sokan, mert igyekszik közérthetően elmagyarázva lerántani a leplet különböző fontos egészségügyi kérdésről. Most a homeopátia került górcső alá. 

Nemrég a méregtelenítés volt téma, és Novák Hunor akkor sem kímélte az ellenfelét, Antal Valit. Nem csak ő tartja teljesen feleslegesnek a böjtszakértő kezelési módszereit, hanem Zacher Gábor is. Hunor véleménye szerint Antal Vali alapvető dolgokkal sincs tisztában, ezért önmagát járatta le az interjúval.

dr. Novák Hunor nem ért egyet a homeopátiás szerek alkalmazásával Forrás: Dr. Novák Hunor

Most pedig dr. Sal Péterrel, homeopata gyerekorvossal, a Magyar Homeopata Orvosi Egyesület elnökségi tagjával vitatkozott arról, hogy hasznos-e a homeopátia, avagy sem. Hunor azt írta, a vita annyira kínosra sikeredett dr. Sal számára, hogy le akarta tiltatni az adást, ám végül egy kozmetikázott, vágott változatot mégis csak engedett nyilvánosságra hozni.

"Sok orvos azt mondja: nem szabad leülni védőoltásellenesekkel, homeopatákkal vitatkozni, el kell őket hallgatni. Ezt egy hibás stratégiának gondolom az internet korában, én úgy gondolom, ütköztetni kell az érveket, a tényekkel ugyanis el lehet söpörni az áltudomány szónokait. Az RTL Klubon vitatkoztam korábban egy oltásellenessel, az TV2-n pedig egy homeopata orvossal, egy közös van bennük: mindkettő letiltotta az adást utólag, miután érezték, alulmaradtak a vitában. Ez is bizonyítja, hogy nem szabad meghátrálni" - írja a saját oldalán dr. Novák.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.