Polgár Kriszta szépségkirálynő baleset
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A lábfejénél sérült meg az egykori szépségkirálynő. Orvoshoz kellett fordulnia, ahol a műtét mellett döntöttek. 

Polgár Kriszta nemrég születésnapi bulit rendezett a gyermekeinek, ám a kerti party csúnya balesetbe torkollott: belelépett egy szúrós tüskébe, amely gyulladást okozott a lábában.

Polgár Kriszta balesete sok kellemetlenséget okozott Forrás: Red Lemon

"Icipici tüske okozta a bajt. Beleléptem a kertben lévő rózsabokor letört ágába. Bár próbáltam kiszedni a szálkát a lábfejemből, csupán egy részét sikerült. De mivel a seb elég csúnyán nézett ki, piros volt és fel is dagadt, inkább elmentem orvoshoz, aki kiműtötte a lábfejemben maradt szálkát" - mesélte a szőke szépség. Elmondása szerint tetanusz elleni oltást kellett kapnia, és még néhány napig anitibotikumot is szedni fog.

"Vannak fájdalmaim, és bicegek, de az orvosok szerint egy-két nap múlva már rendben leszek" - írta meg a Ripost.

Dőlt a vér: Baleset szenvedett Emilió kedvese, Tina

A zenész feleségének hatalmas szerencséje volt, hogy a férje otthon volt a baleset idején, mert egyedül fel sem tudott volna állni a földről. Szétnyílt a lába, és ömleni kezdett a vér. Olvass tovább itt...

Megduplázódott a 2-es típusú cukorbetegek száma Magyarországonhttp://www.life.hu/drlife/20170704-megduplazodott-a-2-es-tipusu-cukorbetegek-szama.html12 év alatt csaknem megduplázódott Magyarországon a cukorbetegek száma. Ma a diabétesz közel félmilliárd embert érint világszerte az egészségtelen táplálkozás és a mozgáshiány miatt pedig már kisgyermekkorban is egyre gyakoribb a 2-es típusú cukorbetegség. Becslések szerint minden második kismama már a várandósság korai szakaszában túlsúlyos vagy elhízott. Erdélyi-Sipos Alízzal, a Magyar Dietetikusok Országos Szövetségének főtitkárával beszélgettünk. Dr. LifeThinkstockMádai Vivien majdnem megvakult: a szemébe nyomta a pillanatragasztóthttp://www.life.hu/drlife/20170802-madai-vivien-majdnem-megvakul.htmlMádai Vivien mindig őszintén beszél arról is, ami mások számára már tabu, ezért nem félt elmesélni balesetének történetét sem: majdnem megvakult. Dr. Life--Kiderült, miért maradnak barátok az exek: csak önző okai vannak!http://www.life.hu/drlife/20170801-kiderult-miert-maradnak-baratok-az-exek.htmlAz, hogy az exek milyen kapcsolatban maradnak a szakítás után változó, de egy kutatás szerint nagyon nem mindegy. Ugyanis egy újra közzétett tanulmány szerint sötét személyiségjegyeket rejtegetnek azok, akik mindenáron barátkozni szeretnének a szakítás után: vagy nárcisztikusak vagy pszichopaták! Dr. LifeThinkstockVajna Timi hidrogén-peroxidot nyelt fogfehérítés közben: rosszul letthttp://www.life.hu/drlife/20170731-vajna-tim-hidrogen-peroxidot-nyelt-fogfeherites-kozben.htmlVajna Tímea az Instagram-szorijában osztotta meg a borzalmas balesetének történetét: fogfehérítésen járt, de nagyon elrontották a beavatkozást. Lenyelte a hidrogén-peroxidot, később azonban már semmit nem tudott: se nyelni, se beszélni, se lélegezni. Dr. LifeOrigoEgy évesek lettek - Így néznek ki most a fejüknél összenőtt sziámi ikrekhttp://www.life.hu/drlife/20170730-igy-neznek-ki-most-a-fejuknel-osszenott-sziami-ikrek.htmlEgy évesek lettek a sziámi ikrek, akik a fejüknél nőttek össze. Rabiát és Rukiát kát napja szállították be egy bangladeshi kórházba, hogy megtervezzék a további kezeléseket. Dr. Life--Andor Éva megsérült edzés közben: részleges izomszakadása letthttp://www.life.hu/drlife/20170728-andor-eva-megserult-edzes-kozben.htmlAndor Éva sokat edz azért, hogy jó formában maradjon, de egy időre fel kell függesztenie a testmozgást, ugyanis megsérült: részleges izomszakadást szenvedett! Dr. LifeOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.