Mádai Vivien majdnem megvakult: a szemébe nyomta a pillanatragasztót

Fotó: Csudai Sándor - Origo -
Vakság pillanatragasztó Mádai Vivien
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mádai Vivien mindig őszintén beszél arról is, ami mások számára már tabu, ezért nem félt elmesélni balesetének történetét sem: majdnem megvakult.

A TV2 csinos műsorvezetőjét már sok szerepben láthattuk, a Nagy Duettben is bizonyította, képernyőre termett. Mádai Vivien ráadásul nemcsak másokat szeret kérdezni, hanem őszintén válaszol is, ha éppen őt faggatják. A mások számára tabunak számító témákat is szívesen feszegeti, ezért is beszélt annak idején a szülés utáni depressziójáról, és ezért mutatta meg a szülés utáni testét is. Ezúttal Garami Gábor kérdezgette Vivit, aki most sem titkolózott, elmesélte egyik balesetének történetét, amiben majdnem megvakult.

Mádai Vivien majdnem megvkult a pillanatragasztótól Fotó: Csudai Sándor - Origo

Persze közben elkezdtem nyomni, és az egész pillanatragasztó belecsapódott mindkét szemembe,

- Garami Gáborral

Súlyos műtéten esett át Tordai Teri, színésznőhttp://www.life.hu/drlife/20170802-tordai-teri-sulyos-muteten-esett-at.htmlTordai Teri , Jászai Mari-díjas színésznő remek formában van, bár elmúlt 75 éves. Ám ezúttal komoly műtétet kellett végrehajtani rajta. Dr. LifeThinkstockMegduplázódott a 2-es típusú cukorbetegek száma Magyarországonhttp://www.life.hu/drlife/20170704-megduplazodott-a-2-es-tipusu-cukorbetegek-szama.html12 év alatt csaknem megduplázódott Magyarországon a cukorbetegek száma. Ma a diabétesz közel félmilliárd embert érint világszerte az egészségtelen táplálkozás és a mozgáshiány miatt pedig már kisgyermekkorban is egyre gyakoribb a 2-es típusú cukorbetegség. Becslések szerint minden második kismama már a várandósság korai szakaszában túlsúlyos vagy elhízott. Erdélyi-Sipos Alízzal, a Magyar Dietetikusok Országos Szövetségének főtitkárával beszélgettünk. Dr. LifeThinkstockKiderült, miért maradnak barátok az exek: csak önző okai vannak!http://www.life.hu/drlife/20170801-kiderult-miert-maradnak-baratok-az-exek.htmlAz, hogy az exek milyen kapcsolatban maradnak a szakítás után változó, de egy kutatás szerint nagyon nem mindegy. Ugyanis egy újra közzétett tanulmány szerint sötét személyiségjegyeket rejtegetnek azok, akik mindenáron barátkozni szeretnének a szakítás után: vagy nárcisztikusak vagy pszichopaták! Dr. LifeThinkstockVajna Timi hidrogén-peroxidot nyelt fogfehérítés közben: rosszul letthttp://www.life.hu/drlife/20170731-vajna-tim-hidrogen-peroxidot-nyelt-fogfeherites-kozben.htmlVajna Tímea az Instagram-szorijában osztotta meg a borzalmas balesetének történetét: fogfehérítésen járt, de nagyon elrontották a beavatkozást. Lenyelte a hidrogén-peroxidot, később azonban már semmit nem tudott: se nyelni, se beszélni, se lélegezni. Dr. LifeOrigoTöbb nő hal meg keringési betegségek következtében, mint férfihttp://www.life.hu/drlife/20170730-tobb-no-hal-meg-keringesi-betegsegek-kovetkezteben-mint-ferfi.htmlA köztudatban a mai napig az él, hogy a szívinfarktus és az egyéb keringési betegségek inkább a férfiakat érinti, pedig ez nem igaz. A nők 57 százaléka hal meg ma Magyarországon szívproblémák miatt, 43 százalékuknál pedig még csak mellkasi fájdalom sem utal arra, hogy nagy a baj - írja a Szívderítő nyomán az Origó. A Magyar Kardiológusok Társasága, illetve az általuk is alapított Pirosban a Nőkért mozgalom: arra hívja fel a figyelmet, hogy a nőknek is jobban oda kell figyelniük a kardiológiai problémára utalható tünetekre. Dr. LifeOrigoEgy évesek lettek - Így néznek ki most a fejüknél összenőtt sziámi ikrekhttp://www.life.hu/drlife/20170730-igy-neznek-ki-most-a-fejuknel-osszenott-sziami-ikrek.htmlEgy évesek lettek a sziámi ikrek, akik a fejüknél nőttek össze. Rabiát és Rukiát kát napja szállították be egy bangladeshi kórházba, hogy megtervezzék a további kezeléseket. Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.