Détár Enikő 7 évig küzdött bulémiával

Forrás: Life.hu -
Détár Enikő bulémia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Détár Enikő őszintén vallott a betegségéről, mely évekig nehezítette az életét. Azt is elárulta, hogy mikor és mivel kezdődött a baj. 

Enikő még tinédzser volt, mikor elveszítette szeretett édesapját, ami érthető módon rendkívül megviselte. Tragédiaként élte meg, amit nem tudott teljesen feldolgozni, így a lelki fájdalom utat tört magának, és fizikai testet öltött Enikő életében.

Détár Enikő, Story-gála, 2016 Forrás: Life.hu

Eleinte csak a kalóriákat számolta, huszonéves korában pedig már rendszeresen mérte a súlyát, és kiborult, ha nem pont annyit mutatott a mérleg, mint előző nap. Falási rohamai voltak, melyeket bűntudat, majd önhánytatás követett.

Így élt 7 évig, míg nem felfedezte, hogy a probléma belülről fakad, és azt kezelni kell. Komoly önfegyelem és megpróbáltatások árán sikerült életmódot váltania, most pedig jobban néz ki, mint fiatal korában. Süt róla a jókedv, és majd kicsattan az egészségtől - írta meg a hot!Magazin.

Ebbe a házba költözött Détár Enikő és párja

Détár Enikő nehezen viselte, hogy a válása után nem volt saját otthona. Most párjával, Péterrel építkezésbe kezdtek. Új otthonuk feleakkora, mint a régi, még sok minden hiányzik, de a színésznő 3 év után újra nyugodt. Olvass tovább itt...

A magyar szépségkirálynő-jelölt, Fekete Ivett barátjának kezét levágta a villamoshttp://www.life.hu/drlife/20170803-fekete-ivett-baratjanak-kezet-levagta-a-villamos.htmlBorzalmas baleset érte Fásy Ádám szépségkirálynő-jelöltjének barátját. A bal karját csuklótól vágták le a villamos kerekei, a jobb kezén pedig csak 3 ujja maradt. Dr. Life--A magyar szépségkirálynő-jelölt, Fekete Ivett barátjának kezét levágta a villamoshttp://www.life.hu/drlife/20170803-fekete-ivett-baratjanak-kezet-levagta-a-villamos.htmlBorzalmas baleset érte Fásy Ádám szépségkirálynő-jelöltjének barátját. A bal karját csuklótól vágták le a villamos kerekei, a jobb kezén pedig csak 3 ujja maradt. Dr. Life--Megduplázódott a 2-es típusú cukorbetegek száma Magyarországonhttp://www.life.hu/drlife/20170704-megduplazodott-a-2-es-tipusu-cukorbetegek-szama.html12 év alatt csaknem megduplázódott Magyarországon a cukorbetegek száma. Ma a diabétesz közel félmilliárd embert érint világszerte az egészségtelen táplálkozás és a mozgáshiány miatt pedig már kisgyermekkorban is egyre gyakoribb a 2-es típusú cukorbetegség. Becslések szerint minden második kismama már a várandósság korai szakaszában túlsúlyos vagy elhízott. Erdélyi-Sipos Alízzal, a Magyar Dietetikusok Országos Szövetségének főtitkárával beszélgettünk. Dr. LifeThinkstockMádai Vivien majdnem megvakult: a szemébe nyomta a pillanatragasztóthttp://www.life.hu/drlife/20170802-madai-vivien-majdnem-megvakul.htmlMádai Vivien mindig őszintén beszél arról is, ami mások számára már tabu, ezért nem félt elmesélni balesetének történetét sem: majdnem megvakult. Dr. Life--Polgár Kriszta megsérült, kórházba kellett mennie http://www.life.hu/drlife/20170802-kellemetlen-balesetet-szenvedett-polgar-kriszta.htmlA lábfejénél sérült meg az egykori szépségkirálynő. Orvoshoz kellett fordulnia, ahol a műtét mellett döntöttek. Dr. Life--Kiderült, miért maradnak barátok az exek: csak önző okai vannak!http://www.life.hu/drlife/20170801-kiderult-miert-maradnak-baratok-az-exek.htmlAz, hogy az exek milyen kapcsolatban maradnak a szakítás után változó, de egy kutatás szerint nagyon nem mindegy. Ugyanis egy újra közzétett tanulmány szerint sötét személyiségjegyeket rejtegetnek azok, akik mindenáron barátkozni szeretnének a szakítás után: vagy nárcisztikusak vagy pszichopaták! Dr. LifeThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.