pénisznagyobbítás halál műtét
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Döbbenetes eset történt nemrég egy svéd származású férfival: egy pénisznagyobbító műtét közben veszítette életét. 

Manapság már mindenre létezik műtét: nem csak cicit és feneket, hanem vaginát, sőt, péniszt is lehet szabatni. Ám ez a svéd férfi kissé túlzásba vitte a kockázatvállalást, és emiatt életét is vesztette. A 30 éves pasi nem csak hosszában, hanem vastagságában is növelni szerette volna a szerszámát, de az orvosok figyelmeztették, hogy a két művelet egyszerre nagyon kockázatos.

Nagyobb péniszt szeretett volna a 30 éves férfi, de a műtét közben életét vesztette
Képünk illusztráció Forrás: Thinkstock

Évente nagyjából 8400 ember vállal pénisznövelést, vagyis a beavatkozás nem számít különlegességnek. Ám azt senkinek sem tanácsolják, hogy egy alkalommal akarjon mindent megcsináltatni.

A férfi ugyanis majdnem túlélte az operációt, ám az utolsó pillanatban heves szívdobogás tört rá, amelyből hamar infarktus lett, és a dokik nem tudták már megmenteni. A pénisznagyobbítás egyébként hosszúság és szélesség esetében is úgy történik, hogy a test más területeiről nyert zsírral töltik fel a hímvesszőt.

"Ez az első alkalom, hogy egy ártalmatlannak tűnő zsírátültetés egy egészséges 30 éves ember halálát követelte" - írta meg a BuzzFeed.

Íme, a nők szerint ilyen az ideális pénisz

Már a kezdetek kezdete óta nem hagyja nyugodni az emberiséget az ideális méretű pénisz kérdése. Mutatja ezt az is, hogy nemrég elkészült a világ fütyitérképe, most pedig egy friss kutatás során kiderült, hogy a nők szerint milyen az ideális szerszám.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.