13 órát töltött a fodrász azzal, hogy átváltoztassa a depressziós kamasz haját

Forrás: Facebook -
depresszió kamasz
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
"Nem hagyhatjuk, hogy a gyerekek értéktelennek érezzék magukat!"- ezt mondta az a fodrász, aki 13 órát töltött azzal, hogy egy depressziós kamasz haját megmentse.

Kayley Olsson 20 éves fodrász. Egyik nap egy depresszióval küzdő, rossz állapotban lévő tinédzser lépett be a szalonba, ahol dolgozik. A lányt azt kérte a még tanuló fodrásztól, hogy borotválja le a haját, mert annyira mélyen depressziós, hogy az elmúlt hónapokban sem fésülködni sem volt képes. A fodrász azonban nem teljesítette a 16 éves lány kérését, hanem két napon át, összesen 13 órát töltött azzal, hogy a magába zárkózó kamasz lány haját megmentse.

Borotválás helyett, csodaszép frizurát kapott Forrás: Facebook

„Amikor bejött az üzletbe, egy nagyon depressziós lány történetét ismertem meg. Azt gondolta, ha levágjuk a haját, megszabadul a lelki fájdalomtól, és kopaszon akart szerepelt az iskolai fotó is. Őszintén azt éreztem, hogy összetörik a szívem...A szülőknek igenis komolyan kell venniük a gyermekük mentális problémáit. Egyetlen gyermek sem érezheti ennyire haszontalannak magát....Amikor befejeztük a 13 órás munkát, rám mosolygott és azt mondta, hogy biztosan hatalmas mosoly lesz az arcán a fotón. Azt is mondta, hogy segítettem neki, hogy újra önmagára találjon." – írta a fodrász a Facebookon.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.