injekció Tóth Vera
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tóth Verát töbször is támadták azért, mert műtét segítségével fogyott le. Pedig ahhoz, hogy ilyen sikeres legyen neki is hozzá kellett tennie: kitartást, akaraterőt. Az énekesnő rendszeresen sportol és a diétát is tartania kell. 

"A műtét után nagyon nagy szerep hárul az illetőre, hogy az új súllyal hogyan tud tovább élni. Komoly szerepe van a mozgásnak, fontos bizonyos fajta diétát tartani, de speciálisra nincs szükség. Naponta három alkalommal van főétkezés, amely a gyomor méretének megfelelően kis mennyiségű étel elfogyasztását jelenti. Az evést az első teltségérzés észlelésekor abba kell hagyni, és kerülni kell az extra étkezéseket. A testsúlyfelesleg 80-90 százaléka megy le egy év alatt, döntően inkább az első fél évben. Ezt követően a testsúly állandósul. A fogyás dinamikája egyébként egyéni" - idézi a Bors Mohos Elemért,Vera orvosát, aki a honlapján arról is ír, hogy erőteljes vitaminpótlásra van szüksége pácienseinek, így az énekesnő is injekciókúrán van, a B12-vitamint kapja e formában a tabletták mellett.

Fotó: Polyák Attila - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.