Így élesztettek újra egy élettelennek tűnő kisbabát: Videó!

halál kisbaba újraélesztés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Döbbenetes felvétel terjed a közösségi oldalakon: így keltenek életre egy eszméletlen kisbabát.  

Sokan tudják, hogy mennyi komplikáció léphet fel szülés közben, és hogy mindezt megélni vajudó édesanyaként, vagy aggodó édesapaként az egyik legszörnyűbb érzés a világon. De mit élhet át az az orvos, akinek a kezei között dől el egy aprócska ember élete vagy halála?

Ezen már ritkábban gondolkodunk, és valójában talán nem is tudjuk elképzelni. Azonban nemrég napvilágra került egy videó, amelyben láthatjuk mindazt, amit ilyen helyzetekben egy orvos is átél. A pillanatot, amikor a kisbaba nem sír fel, sőt, meg sem mozdul. A kétségbeesett szívmasszázst, a vérkeringés-serkentést és minden olyan eljárást, amit ilyenkor megtehet a kicsi életéért.

Össszeszorult gyomorral kisértük nyomon a videót egészen addig, míg a csecsemő végre magához nem tért. Minden tisztelet azoké az embereké, akik gyermekek életét mentik meg.

Így születik meg egy császármetszett kisbaba: Videó!

Császármetszéssel szültél, várandós vagy, esetleg kisbabát tervezel, és nem tudod elképzelni, hogy néz ki a császármetszés? Most megnézheted egészen közelről, ugyanis élő videó került napvilágra a különleges pillanatról.

Beszédképtelenség, bénulás; ilyen átélni 27 évesen a szélütésthttp://www.life.hu/drlife/20170814-beszedkeptelenseg-benulas-ilyen-atelni-27-evesen-a-szelutest-stroke.htmlSzilveszter este, amikor az óra elütötte az éjfélt, férjemmel úgy döntöttünk, az újévet a magunk intim módján köszöntjük. De nem ettől vált emlékezetessé a 2013-as év kezdete. Szex közben lényegében lebénultam; stroke-t kaptam 27 évesen! Dr. LifeThinkstockSzétégett a karja a hétéves kisfiúnak a hennátólhttp://www.life.hu/drlife/20170815-szetegett-a-karja-a-heteves-kisfiunak.htmlEgy édesanya osztotta meg kisfia történetét. A hétéves gyerek súlyos égési sérüléseket szenvedett a nyaraláson, miután allergiás reakció lépett fel nála a henna-tetoválás után. Dr. Life--Állandó szexuális vágya miatt szenved egy fiatal lány http://www.life.hu/drlife/20170815-folyamatosan-szexelni-akar-a-fiatal-lany.htmlNem is gondolnánk, hogy a szexuális vágy hátterében betegség is állhat... Dr. LifeOrigoNagy Ferót a Pappa Pia forgatásán verték meghttp://www.life.hu/drlife/20170815-nagy-ferot-megvertek.htmlNagy Feró a Pappa Pia egyik durva jelenetéről mesélt, amiben csúnyán meg is sérült az arca... Dr. LifeFotó: Mudra László - OrigoEzért mondta le a koncertjét Koós János http://www.life.hu/drlife/20170814-vallproblema-miatt-mondta-le-a-koncertjet-koos-janos.htmlMindenki nagyon megijedt, mert Koós János az utolsó pillanatban mondta le az egyik vidéki koncertjét. Aradszky Lászlónak kellett beugrania a helyére. Dr. Life--Augusztus 13: ma van a balkezesek világnapjahttp://www.life.hu/drlife/20170813-augusztus-13-a-balkezesek-vilagnapja.htmlEgy balkezeseket tömörítő amerikai szervezet kezdeményezésére 1992 óta minden év augusztus 13-án ünnepeljük a Föld népességének csaknem 15 százalékát kitevő balkezeseket. Míg a társadalmi normák egészen a 20. század közepéig megkívánták a balkezesektől azt, hogy „szokjanak át" a másik kezükre, addigra ma már teljesen elfogadottá vált, ha valaki más kézzel ír, mint a világ legnagyobb része. Napjainkban egyre nagyobb figyelmet szentel a kereskedelem is a jelentős kisebbségnek; már több kifejezetten a számukra készült szerszámot és egyéb használati tárgyat lehet vásárolni. Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.