plasztikai sebészet mellplasztika
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A plasztikai sebészet igen kétélű dolog: fantasztikus eredményeket lehet vele elérni, ha a szakember valóban érti a dolgát. Ám ha nem, akkor durva torzításokat okozhat. 

Andreea Tonociu, román televíziós pont az utóbbi kategóriába esett: kés alá feküdt, de a végeredmény sokkal rosszabb lett, mint a kiindulási pont volt. A 28 éves szépség bevallotta, hogy komoly fájdalmai voltak, és nagyon megbánta a döntését.

A híresség nem volt rest megmutatni, mi történt vele Forrás: Facebook

„Azt akarom, hogy hozzák rendbe a melleimet, és ha visszacsinálhatnám, sosem kezdenék bele még egyszer egy ilyen operációba. Az a baj, hogy olykor addig észre sem vesszük amink van, míg el nem veszítjük” - mondta a szerencsétlenül járt híresség.

A műsorvezető fotókat is megosztott az esetről, hogy elrettentő példaként szolgáljon minden nőnek. Megmutatta, hogyan nézett ki közvetlenül a műtét után, és azt is láthatjuk, hogy milyen fájdalmakkal küzdött. A fotókat itt tudod megtekinteni.

Botrányos műmelle lett a csinos modellnek

Amanda nem gondolta, hogy élete egyik legjobban várt pillanata ennyi nehézséget okoz majd neki: szép mellekre vágyott, de megszenvedett értük. Olvass tovább itt...

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.