Friss házasok! Szerelmüket köszönhetik a mentőknek

mentők
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ismerd meg a legromantikusabb magyar életmentő házaspárt!

Székely doktornő és Gedei mentőtiszt házassága semmiképp nem mondható szokványosnak. Míg a doktornő a rohamkocsin, addig férje egy mentőtiszti autón menti az életeket. A Facebookon megosztott történt szerint szerelmük a mentőknél kezdődött, és csakhamar házasság lett belőle.

„A kiváló doktornő és a hivatását magas szakmai színvonalon gyakorló mentőtiszt közt soha nincs szakmai vita, sőt ha baj van, szívesen veszik egymás segítségét egy-egy betegellátás kapcsán. A pár azt mondja: két dolog biztos az életükben! A mentő hivatásuk és a szerelmük!"- olvasható a Facebookon.

A fiatal Székely doktornő szerint, csodálatos dolog, ha az ember párjának ugyanazok a fontos dolgok az életében.„"Mindennél erősebb kapocs, ha közösen éltek át sok fontos vagy épp megrázó pillanatot”.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.