Őszintén mesélt a betegségéről Olivia Newton-John

Forrás: Paramount Pictures -
betegség rák Olivia Newton-John
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Grammy-díjas színésznő őszintén mesélt a rákjáról. Azt is bevallotta, hogy fél a jövőtől. 

Ahogy azt már korábban megírtuk, komoly betegséggel küzd Olivia Newton-John. Az isiász-szindrómával küzdő híresség május elején az össes koncertjét lemondta, a közösségi oldalán pedig mindenkit tájékoztatott az állapotáról.

Olivia Newton-John mindent megtesz a gyógyulásáért Forrás: Paramount Pictures

Május végén pedig az is kiderült, hogy Olivia mellrákban is szenved, amely áttétet képezett a keresztcsonti szakasznál. Most pedig őszintén vallott a jelenlegi egészségügyi állapotáról, és arról is, hogy mire számít a jövőben.

Elmondása szerint nem volt meglepődve, hogy kiújult a daganatos megbetegedés, ugyanis már egy ideje komoly fájdalmakkal küzdött. Lélekben nem érzi magát annyira erősnek, hiszen érthető okokból félelmei vannak.

"Nagyszerű életem volt és van is. Nagyon rémisztő ez a helyzet, és hazudnék, ha azt mondanám, hogy nem félek. De igyekszem újból meggyógyulni" - írta meg a DailyMail.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.