Furcsa elképzelni, hogy egy huszonéves fiatal egyetlen célja a mindennapi masszív alkoholfogyasztás. Benedekkel pedig pontosan ez történt. 

Hétszer volt detoxikálóban, és háromszor traumatológián. Ebből nem nehéz kitalálni, hogy a Survivor sztárja bizony komoly gondokkal küzdött. De vajon miért? 

"A szüleim korán elváltak, nem éreztem magam jól otthon, frusztrációim voltak" - mondta szűkszavúan Benedek. Vélhetőleg nagy lehetett otthon a baj, ugyanis a srác a 20. születésnapján az intenzívosztályon végezte alkoholmérgezés miatt. 

Nem sok esélyt láttak arra, hogy Benedek valaha is felépülForrás: Red Lemon Media

Őt azonban egyáltalán nem zavarta, hogy az életével játszik. Egyetlen cél lebegett a szeme előtt, hogy minél távolabb kerüljön a szüleitől. De egy ponton a barátai megértették vele a lényeget: nem biztos, hogy minden delíriumos állapotot túl fog élni csak azért, mert már sikerült. 

"Akkor döntöttem el, hogy változtatok. Persze ez közel sem volt olyan egyszerű. Kezdeni akartam valamit az életemmel, úgyhogy eldöntöttem: személyi edző leszek"  - így eleinte csak csökkentette az alkohol mennyiségét, majd később teljesen elhagyta. 

Életmódot váltott, elkezdett odafigyelni az étkezésre és a mozgásra. Most pedig úgy gondolja, hogy a sport mentette meg az életét - írta meg a hot! magazin.