Egy boszorkány azt állítja, ő képes gyógyítani a rákos megbetegedéseket. A nő a sötét erőket használja a daganatok leküzdéséhez...

Savannah egy úgynevezett fekete boszorkány, és azt állítja, hogy démoni vezetője, Astaroth segítségével kigyógyította barátait a rákos megbetegedésekből. A 46 éves nő állítólag már az anyját is meggyógyította, mégpedig egy Luciferrel kötött paktummal... Természetesen ezekre semmilyen orvosi bizonyíték nincsen, de a nő honlapját ennek ellenére rengetegen látogatják.

Savannah azt állítja, a sátán segítségével gyógyítja a rákotForrás: Facebook/Black Witch Coven

Egy 23 éves rendőrnek is „segített". „Az egyik dolog, amit tehetsz a gyógyulásért, hogy szerzel egy voodoo babát, és életre kelted azáltal, hogy beleképzeled azt az embert, aki meg akarsz gyógyítani. Aztán fel kell használnod a spirituális kapcsolataidat, és segítséget kell kérned annak az adott személynek. Különböző kövekkel is körberakhatod a babát, hogy egy védelmező burkot hozz létre. Én fizikálisan kapcsolódtam a fiatal férfihoz, és feltöltöttem az auráját gyógyító energiákkal, és a spirituális segítőmhöz, Astaroth-hoz is kapcsolódtam, a démonhoz, aki Lucifer erejét használja, ismertebb nevén a Sátánhoz" – mondta a Daily Starnak a boszorkány. A rendőrnő édesanyja pedig azt állította, hogy a fia állapota javult Savannah beavatkozása után .

A Sátáni erőt használó nőnek persze támadói is vannak, de nekik nagyon óvatosnak kell lenniük, hiszen Savannah-ban megvan az a képesség, hogy a lehető legkegyetlenebbül álljon bosszút a bántásokért. Nincs sok ember, akit utálnék, de van két ember, aki nagyon sok rosszat tett a családommal, rajtuk bosszút álltam. Ha látnám őket az utcán, és elesnének, átlépnék rajtuk. Rossz dolgokat okoztam nekik: az egyikre generációs átkot szórtam, ami visszamenőleg és a jövőben is kifejti hatását" – állítja a nő, akivel nem éri meg rosszban lenni.