Egy boszorkány állítja: a sátán segítségével gyógyítja a rákot

Forrás: Facebook/Black Witch Coven -
boszorkány rák Sátán
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy boszorkány azt állítja, ő képes gyógyítani a rákos megbetegedéseket. A nő a sötét erőket használja a daganatok leküzdéséhez...

Savannah egy úgynevezett fekete boszorkány, és azt állítja, hogy démoni vezetője, Astaroth segítségével kigyógyította barátait a rákos megbetegedésekből. A 46 éves nő állítólag már az anyját is meggyógyította, mégpedig egy Luciferrel kötött paktummal... Természetesen ezekre semmilyen orvosi bizonyíték nincsen, de a nő honlapját ennek ellenére rengetegen látogatják.

Savannah azt állítja, a sátán segítségével gyógyítja a rákot Forrás: Facebook/Black Witch Coven

Egy 23 éves rendőrnek is „segített".

a spirituális segítőmhöz, Astaroth-hoz is kapcsolódtam, a démonhoz, aki Lucifer erejét használja,

Daily Starnak

A Sátáni erőt használó nőnek persze támadói is vannak, de nekik nagyon óvatosnak kell lenniük, hiszen Savannah-ban megvan az a képesség, hogy a lehető legkegyetlenebbül álljon bosszút a bántásokért.

Nincs sok ember, akit utálnék, de van két ember, aki nagyon sok rosszat tett a családommal, rajtuk bosszút álltam.

Lovasi András a szemgolyójába kap injekciókathttp://www.life.hu/drlife/20170922-lovasi-andras-a-szemgolyojaba-kap-injekciot.htmlSzemproblémákkal küzd Lovasi András, ami miatt folyton kezelésekre kell járnia. Injekciókat szurkálnak a szemgolyójába. Dr. LifeFotó: Szabó Gábor - OrigoNovák Hunor élő adásban vett be egy egész doboznyi homeopátiás altatóthttp://www.life.hu/drlife/20170921-novak-hunor-elo-adasban-vett-be-egy-doboznyi-homeopatias-altatot.htmlNovák Hunor sok tudóssal és civillel együtt már egy jó ideje küzd a homeopátia ellen, de még mindig vannak olyan orvosok, akik kiállnak mellette. Novák Hunor élő adásban próbálta bebizonyítani, hogy nincs hatása: egy egész dobozzal vett be a legerősebbnek titulált homeopátiás altatóból. Dr. Life--Szisztolés rohamokkal küzdött a meghurcolása miatt Demcsák Zsuzsahttp://www.life.hu/drlife/20170921-szisztoles-rohamokkal-kuzdott-a-meghurcolasa-miatt-demcsak-zsuzsa-musorvezeto.htmlDemcsák Zsuzsa reggel Sebestyén balázsék rádióműsorában mondta el, szó sem volt arról, hogy kedden kellene megjelennie az ATV-ben. Már csak azért sem, mert akkor orvoshoz volt időpontja. Dr. LifeOrigoTorzszülött kisbabán szörnyülködik egész India http://www.life.hu/drlife/20170921-ful-es-orr-nelkul-szuletett-egy-gyermek-indiaban.htmlDöbbenetes sokk érte az indiai családot, mikor meglátták a szörnyszerű kisbabájukat... Dr. LifeThinkstockHogyan hat a személyiségedre a menstruáció? - Kvíz http://www.life.hu/drlife/20170814-hogyan-hat-a-szemelyisegedre-a-menstruacio.htmlMindannyiunk személyisége megváltozhat picit arra az időszakra, amikor menstruálunk. Néhányunk gyermeki boldogsággal habzsolja a jégkrémet, néhányunk pedig minden szóra azonnal felkapja a vizet. És vannak azok a szerencsések, akiknek ezek a napok is olyanok, mint az összes többi. Töltsd ki a kvízünket és kiderül, hogy melyik közé tartozol. Dr. LifeOrigoNemátalakító műtétre készül az élő Ken baba, vagyis Rodrigo Alveshttp://www.life.hu/drlife/20170920-nematalakito-mutetre-keszul-rodrigo-alves.htmlRodrigo Alves műtétek tucatjain esett át, hogy minél jobban hasonlítson egy Ken babára, de kezdi megelégelni a férfilétet. Azon gondolkozik, hogy megszabadul a péniszétől, és nőként, vagyis Barbie-ként folytatja majd az életét. Dr. LifeOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.