Fekete csík a körmön melanómát jelez: fotó

melanóma
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy nő azért ment a szalonba, hogy a körmén lévő elváltozást eltüntesse, a manikűröse, Jean Skinner azonban rögtön látta, hogy nem egyszerű esztétikai problémáról van szó. 

Jean Skinner megosztott egy fotót az Facebookon, mert olyan betegséget vett észre egyik vendégén, amelyet ha nem ismernek fel időben, halálos lehet - írja a Daily Mail. "Nem, nem akartam megijeszteni, de tudtam, hogy nagy a baj" - nyilatkozta Skinner, aki tudta, a függőleges fekete csík a bőrrák jele.

"Ma hívott a vendégem, hogy elmondjam nekem, a csík egy agresszív melanomát jelzett, amely már átterjedt a nyirokcsomóira is. Nem túl jók a kilátásai" - tette hozzá Skinner.

Novák Péter súlyos szívproblémákkal küzdött http://www.life.hu/drlife/20170923-novak-peter-sulyos-szivproblemakkal-kuzdott-a-prevenciot-tamogatja.html46 évesen, két gyerek édesapjaként kellett rádöbbennie arra Novák Péternek, hogy nagy bajt okozott magának azzal, hogy apróbb panaszaival nem fordult orvoshoz. Most teljes mellszélességgel a szűrővizsgálatok mellé állt, és azok fontosságát hangsúlyozza. Dr. LifeFotó: Szabó Gábor - OrigoSzisztolés rohamokkal küzdött a meghurcolása miatt Demcsák Zsuzsahttp://www.life.hu/drlife/20170921-szisztoles-rohamokkal-kuzdott-a-meghurcolasa-miatt-demcsak-zsuzsa-musorvezeto.htmlDemcsák Zsuzsa reggel Sebestyén balázsék rádióműsorában mondta el, szó sem volt arról, hogy kedden kellene megjelennie az ATV-ben. Már csak azért sem, mert akkor orvoshoz volt időpontja. Dr. LifeOrigoVilmos herceg elmondta, mitől lett beteg anyja, Dianahttp://www.life.hu/drlife/20170912-vilmos-herceg-elmondta-mitol-lett-beteg-anyja-diana.htmlTönkrement házasságának köszönheti egészsége leromlását Diana hercegnő, nyilatkozta fia, Vilmos herceg. A bulímia a boldogtalanságának volt a következménye, és hiába küzdött ellene, állapota folyamatosan romlott.Dr. Life--Vetéléseiről mesélt Pataki Zitahttp://www.life.hu/drlife/20170914-nyolcszor-vetelt-el-pataki-zita-idojarasjelento.htmlPataki Zita megtörte a csendet, és elmondta, miért nem lett édesanya. A műsorvezető nyolcszor vett részt lombikprogramon, de mégis le kellett mondani legnagyobb álmáról: a gyerekről. Dr. Life--Orrműtéte óta priapizmusban szenved Neven Ciganovic horvát modellhttp://www.life.hu/drlife/20170909-orrmutete-ota-priapizmusban-szenved-neven-ciganovic-horvat-instagram-modell.htmlA 45 éves Neven Ciganovicnál nem várt mellékhatással jár legutóbbi plasztikai műtéte. Bár nem először feküdt kés alá, erre nem számított. Dr. LifeOrigoVisszavonul az Eurovízió szívbeteg győztese, Salvador Sobralhttp://www.life.hu/drlife/20170909-visszavonul-az-eurovizio-szivbeteg-gyoztese-salvador-sobral-donorszivre-var.htmlSalvador Sobral állapota súlyosbodott, ezért szeptember 8-án adja az utolsó koncertjét. Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.