Terry Black beszélni és mozogni sem tud: súlyos a daganata

Forrás: RTLKLUB/Sajtóklub -
Terry Black daganat rák
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Terry Black nagyon nincs jól, nyár óta küzd a kiújult daganatával, de már nem olyan akarattal és kitartással, mint egykor. Szinte el sem lehet őt érni, közeli barátai szerint azért, mert megviselik a kezelések: beszélni és mozogni sincs ereje.

Négyszer már legyőzte a gyilkos kórt Terry Black, de nem biztos, hogy ötödjére is sikerül neki, főleg úgy, hogy már nem is akar küzdeni. Közösségi oldalán akkor arról írt, nem operáltatja meg magát, de mint kiderült, kezeléseket kap. Ezek viszont olyannyira megviselik, hogy szinte semmihez nincs ereje: beszélgetni és mozogni sem tud.

Terry Black nagyon nincs jól Forrás: RTLKLUB/Sajtóklub

A Bors megkereste Terry Black két jó barátját, Bangó Marika énekesnőt és férjét, Horváth Elemért. Ők beszéltek a sztárral, de sok jó hírrel nem tudtak szolgálni. "

De összességében nagyon nincs jól sajnos.

Terry Black eldöntötte, ki neveli majd fel gyerekeit?

Terry Black tüdőrákja sajnos kiújult és mivel áttétek is keletkeztek, ezért a műtétnek sincs értelme. Az egykori transzvesztita előadó feladta a harcot. Már csak az a fontos számára, hogy nevelt gyerekei ne kerüljenek vissza az intézetbe, ha ő már nem lesz. Olvasd el erről a Life.hu cikkét!
To The Bone - egy film az anorexiáról, ami más, mint a többihttp://www.life.hu/drlife/20170920-ilyen-film-meg-nem-keszult-az-anorexiarol.htmlEz a film nincs leöntve a szokásos hollywoodi sziruppal. Nem bűnbakokat keres, hanem egy történetet, egy előzményt, egy mélypontot mutat be. Egy tehetetlen szülőt, egy sérült fiatal nőt és a környezetét. A főszerepet pedig a korábban anorexiában szenvedő színésznő, Lilly Collins vállalta el. Dr. LifeOrigoGáspár Bea egy komoly betegség, a pajzsmirigy alulműködés miatt hízott 20 kilóthttp://www.life.hu/drlife/20170929-gaspar-bea-egy-komoly-betegseg-miatt-hizott-20-kilot.htmlGáspár Bea jó időre eltűnt a nyilvánosság elől, ugyanis saját bevallása szerint 20 kilót hízott és nem szereti, amit a tükörben lát. Kiderült, mi áll a súlyfeleslege hátterében. Dr. Life--Julia Louis-Dreyfus-nak mellrákja vanhttp://www.life.hu/drlife/20170928-julia-louis-dreyfus-nak-mellrak.htmlA rajongókat szinte sokkolta a szörnyű hír.Dr. Life--Daganat helyett egy műanyag bója volt a férfi tüdejében http://www.life.hu/drlife/20170928-bojat-talaltak-daganat-helyett-egy-ferfi-tudejeben.htmlElképesztő eset történt nemrég egy férfival, akiről azt gondolták, hogy tüdődaganatban szenved. Dr. LifeThinkstockSasha Pieterse-t nagyon zavarja a 30 kilós túlsúlya http://www.life.hu/drlife/20170928-30-kilos-tulsullyal-kuzd-sasha-pieterse.htmlA szexi színésznő elég komoly túlsúlyt szedett magára, de eddig nem tudtuk, hogy miért jutott el idáig. Őszintén mesélt a részletekről. Dr. LifeOrigoKatalin hercegnő gyömbéres keksszel küzd a rosszullétek ellenhttp://www.life.hu/drlife/20170928-katalin-hercegno-gyomberes-keksszel-kuzd-az-emelyges-ellen.htmlKatalin hercegnő harmadik terhességével sem úszta meg a kóros reggeli rosszulléteket, de mindent megtesz azért, hogy elviselhetőbb legyen számára ez az időszak. Újabban egy keksszel próbálja enyhíteni émelygését. Dr. LifeOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.