Katalin hercegné kínlódik a reggeli rosszullétek miatt: kapott egy tippet a csillapítására!

Forrás: Youtube/Anna Freud NCCF -
Katalin hercegné rosszullét tipp
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Katalin hercegné a harmadik trónörökössel várandós, és sajnos ezúttal is jelentkeztek nála a kóros reggeli rosszullétek. Sok mindent kipróbált már a hercegné, hogy jobban legyen, de semmi nem segít. Most újabb tippet kapott.

Szeptember elején jelentette be a királyi pár, hogy a harmadik trónörököst hordja Katalin a szíve alatt, valamint azt is, hogy ezentúl egy darabig nem látható majd rendezvényeken . A hercegnő ugyanis most is, csakúgy, mint előző két terhessége során, kóros reggeli rosszullétektől szenved, ami sehogy sem akar csillapodni.

Katalin hercegné még mindig nincs jól Forrás: Youtube/Anna Freud NCCF

Pedig Katalin mindent kipróbál, legutóbb a gyömbéres keksszel tett kísérletet, mindhiába, de most újabb tippet kapott. Vilmos herceg egy jótékonysági rendezvényen beszélgetett a 98 éves Iris Orrell-lel, aki annak idején csakugyan a hyperemesis gravidarumtól gyötrődött. mindhárom terhessége alatt. Az idős nő azt tanácsolta Harrynek, hogy inkább az ízetlen, száraz kekszekkel próbálkozzanak. Reméljük, ez most beválik!

Mi az a hyperemesis gravidarum, amiben Katalin hercegné szenved?


Vilmos herceg neje, már az előző két terhessége alatt is a hyperemesis gravidarumtól szenvedett, amelynek következtében egyszer kórházba is került. De mi ez a betegség pontosan, és miért nem szabad összekeverni a sima reggeli rosszulléttel? Olvasd el erről a Life.hu cikkét!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.