Köllő Babett nevét mára egy ország megismerte. Bár színésznőként keresi a kenyerét, a média mégis a Feleségek luxuskivitelben című műsor alatt figyelt fel az élesnyelvű luxusfeleségre, akiről azóta számos információ került napvilágra.

"Három éve nyáron teherbe estem, ráadásul ikrekkel. A sors fintora, hogy nem sokkal előtte kaptam egy filmszerepet, amit ezért visszamondtam. Aztán a 12. hét utáni genetikai vizsgálaton kiderült, hogy nagy a baj. Már ott tudni lehetett, hogy ez így nem lesz jó" - mesélte őszintén a Blikknek a sztár. 

Feleségek luxuskivitelben: Köllő Babett elvesztette ikerbabáitForrás: Instagram/Köllő Babett

"Nem volt jó az ikrek vérellátása, egymástól vették el, és én is rosszul voltam. Az orvos azt mondta, hogy tizenhét százalék esély van arra, hogy mind a hárman túléljük ezt a terhességet. Andrással tanakodtunk, és igen, az abortusz is szóba jött, de a természet végül maga rendezte ezt... ezt a tragédiát. Utólag bánom, hogy közvetlenül utána nem vágtunk bele egy újabb babaprojektbe. Bár tudom, hogy most sem lenne késő szülni, de férjemnek, Andrásnak hagynék pár nyugalmas évet, Milla lányunk így is ad elég feladatot. Persze a férjem rám bízza a gyerekkérdést. Azt mondja, ha én szeretnék, akkor nagyon boldogan vállalja, de ha nem akarok, akkor elfogadja."