Fodrásznak lenni sem fenékig tejfel: fotó

Forrás: Northfoto -
hivatás izomgyulladás fodrász
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Döbbenetes fotó terjed a neten egy fodrász meztelen hátáról. Hihetetlen, hogy ilyen sérüléseket okozhat ez a szakma!

Hitesh Patel egy leicesteri masszőr, aki igazán durva dolgokra hívta fel az emberek figyelmét. Az egyik barátnője hátáról osztott meg képet a közösségi oldalán, aki fodrászként dolgozik. A nő hátán vörös foltok és tenyérnyi vonalak éktelenkednek, amelyek a túlterhelt izmok miatt keltkeztek.

"Ezt okozza, ha kényelmetlen pózokban görnyedsz napi több órát a vendéged feje felett. Azt tanácsolom, hogy munka után mindennap végezz izomrelaxáló gyakorlatokat, hogy az izmaid képesek legyenek regenerálódni, és ne alakuljon ki gyulladás. Gondolkodj el azon, hogy egy szépen megcsinált firizura, vagy némi plusz pénz többet ér-e az egészségednél?" - írja a közösségi oldalán a masszőr.

A poszt több, mint tízezer kedvelést kapott, és sorra érkeznek alá a kommentek is. A hozzászólók között pedig rengeteg fodrász van, akik bevallották, hogy maguk is haosnló problémával küzdenek sokszor.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.