Így folyik a genny az olcsón feltöltött ajkakból: videó! (18+)

Forrás: Thinkstock -
plasztikai műtét szájfeltöltés kockázat gyulladás szájplasztika
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Döbbenetes felvétel került napvilágra, amely gyönyörűen bemutatja, hogy miért nem érdemes olcsón megúszni a plasztikai beavatkozásokat. 

A szájfeltöltés trendje elég régóta potyog a fejünkre a médiából, és lassan már minden nő nagyobb, teltebb, húsosabb ajkakat szeretne, mint amilyeneket a teremtő nekik szánt. Ezzel viszont az a baj, hogy néhányan szeretnék olcsón megúszni a dolgot, hiszen anyagi keretük nincs egy profi beavatkozásra.

Ha már egyszer feltölteted a szád, ne ezen akarj spórolni Forrás: Thinkstock

Egy plasztikai sebész, Dr. Tijion Esho pont erre a jelenségre szeretné felhívni a figyelmünket: videóra vette azokat a betegeket, akik a pénztárcakímélőbb "szakembereket és töltőanyagokat" választották. Később azonban mind további kezelésekre szorultak, ugyanis az ajkaik borzalmas állapotba kerültek.

Többen is érzékenységre, fájdalomra panaszkodtak, és hamar kiderült, hogy a legtöbb esetben tályogok és vérömlenyek keletkeztek a beavatkozások után, nem ritkán ciszták is. Sőt, bizonyos esetekben úgy lehet kinyomni az illető szájából töltőanyagot és a gennyet, akár egy pattanásból. A videót csak erős idegzetűeknek ajánljuk.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.