Michael Schumacher állapotáért évek óta izgul a fél világ, és most kiderült, hogy a közvetlen környezete szerint érdemes még hinni a gyógyulásban. 

Michael Schumacher 2013-as balesete olyan komoly agykárosodást okozott a pilótának, hogy ezt követően fél éven át mesterséges kómában kellett tartani, majd 2014 júniusában megkezdődhetett a rehabilitációja.

A család rendkívül pozitív, bár soha nem beszélnek nyilvánosan Michael állapotárólForrás: AFP/Thierry Dachelet

Azóta gyakorlatilag semmi pontosat nem tudunk az állapotáról. Van, aki szerint jó úton halad, mások pedig azt gondolják, hogy ez az egész csak a valóság titkolásáról szól, hiszen a sztár már egyértelműen soha nem lesz a régi. 

A család egyik közeli barátja azonban állítja, hogy Corinna, Mick éd Gina pozitívan állnak Schumacher gyógyulásához. Elmondása szerint a szerettei hisznek az orvosi csodában, ugyanis az autóversenyző a körülményekhez képest jól van - írta meg a DailyStar

Michael Schumacher szóvivője végre beszélt a sportoló állapotáról
Sabine Kehm azért állt nyilvánosság elé, mert szerette volna tisztázni a közelmúltban felröppent híreket Michael Schumacher állapotáról. Tisztázta a helyzetet, még mielőtt elmérgesedik a pletyka. Olvass tovább itt...