Michael Schumacher rokonai a csodát várják

Forrás: AFP/Thierry Dachelet -
rehabilitáció Forma-1 Michael Schumacher gyógyulás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Michael Schumacher állapotáért évek óta izgul a fél világ, és most kiderült, hogy a közvetlen környezete szerint érdemes még hinni a gyógyulásban. 

Michael Schumacher 2013-as balesete olyan komoly agykárosodást okozott a pilótának, hogy ezt követően fél éven át mesterséges kómában kellett tartani, majd 2014 júniusában megkezdődhetett a rehabilitációja.

A család rendkívül pozitív, bár soha nem beszélnek nyilvánosan Michael állapotáról Forrás: AFP/Thierry Dachelet

Azóta gyakorlatilag semmi pontosat nem tudunk az állapotáról. Van, aki szerint jó úton halad, mások pedig azt gondolják, hogy ez az egész csak a valóság titkolásáról szól, hiszen a sztár már egyértelműen soha nem lesz a régi.

A család egyik közeli barátja azonban állítja, hogy Corinna, Mick éd Gina pozitívan állnak Schumacher gyógyulásához. Elmondása szerint a szerettei hisznek az orvosi csodában, ugyanis az autóversenyző a körülményekhez képest jól van - írta meg a DailyStar.

Michael Schumacher szóvivője végre beszélt a sportoló állapotáról

Sabine Kehm azért állt nyilvánosság elé, mert szerette volna tisztázni a közelmúltban felröppent híreket Michael Schumacher állapotáról. Tisztázta a helyzetet, még mielőtt elmérgesedik a pletyka. Olvass tovább itt...

Három furcsa betegség, amiről eddig még nem hallottálhttp://www.life.hu/drlife/20171025-harom-kulonleges-betegseg.htmlHárom ember, három különös betegség. A 23 éves nő olyan módon tudja kicsavarni a testét, ahogyan eddig még nem láttad. A 17 éves fiatalember csak egy speciális géppel aludhat, különben meghal. Az 50 éves férfi magassága pedig alig éri el a 70 centit. Különös betegségek nyomában! Dr. LifeNorthfotoSzúnyogcsípéstől kapott elefántiázist egy férfi: fotók!http://www.life.hu/drlife/20171109-egy-szunyogcsipes-okozott-elefantiazist-a-ferfinel.htmlDöbbenetesen néz ki a lába annak a férfinak, akit egy szúnyogcsípés tett beteggé. Dr. Life--Megtalálta a szerelmet Pramodini Roul, a savtámadott nő http://www.life.hu/drlife/20171108-pramodini-roul-megtalalta-a-szerelmet.htmlPramodini Roul traumák sorozatát élte át, hiszen a savtámadás után tönkrement az élete. Sosem hitte volna, hogy újra boldog lehet. Dr. LifeOrigoVégre meggyógyult Gáspár Evelin ujja http://www.life.hu/drlife/20171108-meggyogyult-gaspar-evelin-ujja.htmlA fiatal lány boldogan osztotta meg a követőivel az örömhírt: végre rendbejött az ujja. Dr. LifeOrigoÍgy varázsold üdévé az arcod egy fárasztó naponhttp://www.life.hu/drlife/20170925-varazsold-udeve-az-arcod-egy-faraszto-napon.htmlSzinte mindenkivel előfordult már, hogy egy fárasztó nap végén, kora este még el kellett rohannia a szülői értekezletre, jelenése volt egy céges rendezvényen, vagy színházba ment a barátaival. Tetszik vagy sem, az egész napos rohanás és munka, estére bizony nyomot hagy az arcunkon. Íme néhány tipp, hogy üdévé varázsold magad! Dr. Life--600 darab vasszöget nyelt le a skizofrén férfi http://www.life.hu/drlife/20171106-600-szoget-nyelt-le-egy-skizofren-ferfi.htmlDöbbenetes dolgot művelt magával a skizofrén férfi: mindennap lenyelt néhány szöget. Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.