Az elhunyt férje arcát látta viszont az arcátültetett férfin az özvegy

arcátültetés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Most először találkozott egy arcátültetetett férfi azzal a nővel, akinek elhunyt férjétől kapta új arcát. Az özvegy meghatódott mikor felismerte fiatalon meghalt szerelmének vonásait az idegen férfin.

A férfi 2006-ban öngyilkosságot kísérelt meg. A saját fegyverével lőtte arcon magát, nem halt meg, de felismerhetetlenné vált. Persze, megbánta tettét, most pedig arról beszélt, hogy arca szétroncsolódása után nem járt emberek közé, a gyerekek megijedtek tőle, és elképzelelhetetlen volt, hogy valaha például újra étterembe vagy egyáltalán emberek közé menjen.

Az arcdonor egy vadászbaleset során vesztette életét. Korábban úgy rendelkezett, hogy halála esetén szerveit felhasználhatják transzplantációra. Egy minessotai orvos pedig arra lett figyelmes, hogy a két férfi a donorleírás szerint tökéletes passzol egymáshoz. "Annyira kisérteties volt a hasonlóság, hogy akár unokatestvérek is lehettek volna" - nyilatozta.

Az eltorzult arcú férfi 60 órás arcátültető műtétnek vetette alá magát, ami - bár még kezelések sora vár rá - kiválóan sikerült.

Az özvegy és a férfi most találkoztak. Hogy miként zajlott ez, a videóból kiderül.

Komoly sérülést szenvedett Szandihttp://www.life.hu/drlife/20171110-komoly-serulest-szenvedett-szandi-reszleges-terdszalagszakadasa-van.htmlAz énekesnő maga tudatta a hírt rajongóival. Dr. LifeOrigoKorda György jól van, csak megfázotthttp://www.life.hu/drlife/20171110-korda-gyorgy-jol-van-csak-megfazott-tette-kozze-balazs-klari.htmlNincs nagy baj, csupán megfázott. Dr. LifeOrigoAz ötéves Emily Dover Addison-kórban szenved, akkora mint egy kamaszlányhttp://www.life.hu/drlife/20171015-az-oteves-emily-dover-addison-korban-szenved-akkora-mint-egy-kamaszlany.htmlAz ötéves Emily Dover történetéről az Independent számolt be. A kislányon már első ránézésre látszik, hogy más, mint a korabeliek, ugyanis a hormonháztartása endellenesen működik. Nagyobb is a többieknél, nemileg olyan fejlett, mint egy kamaszlány: megnagyobbodtak a mellei, szeméremszőrzete nőtt és elkezdett menstruálni. Dr. LifeThinkstockTüdőgyulladás miatt ápolják az intenzíven Törőcsik Marithttp://www.life.hu/drlife/20171014-tudogyulladas-miatt-apoljak-az-intenziven-szombathelyen-torocsik-marit.htmlVelemi otthonából vitték vissza a kórházba a színésznőt: néhány napja az intenzív osztályon ápolják a szombathelyi kórházban. Dr. Life--A szakemberek szerint ezt kell tenned orális szex után (18+)http://www.life.hu/drlife/20171013-a-szakemberek-szerint-ezt-kell-tenned-oralis-szex-utan.htmlAzzal mindenki tisztában van, hogy milyen következményei lehetnek a "klasszikus "szexnek, de azt még mindig sokan nem gondolják át, hogy az orális aktus mivel járhat. Dr. LifeOrigoNem törődtek vele gyerekei, meghalt a miskolci asszonyhttp://www.life.hu/drlife/20171015-gyermekei-nemtorodomsege-vezetett-egy-asszony-halalahoz-miskolcon.htmlHiába élt két gyereke együtt a miskolci asszonnyal, annyira nem törődtek vele, nem ápolták, hogy meghalt. Az elhunyt nő gyermekeit védekezésre képtelen személy sérelmére elkövetett emeberöléssel vádolják. Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.