plasztikai sebészet beavatkozás Dzsudzsák Balázs
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Közös fotót posztolt dr. Krasznai Zsolt és Dzsudzsák Balázs. Úgy tűnik, a sármos magyar focista is botoxoltatni kezd(ett).

Dzsudzsák Balázs mostanság nem csak a sportteljesítménye miatt tűnik fel az újságokban, hanem a magánélete miatt is, ami igen sokakat foglalkoztat. Nyáron például tiszta erőből próbálták összeboronálni Palvin Barbival, akivel a hírek szerint sok időt töltöttek együtt.

Látták őket együtt vacsorázni, sőt, bizonyos hírek szerint titkos randevúra is sor került. Ám ezt követően nem sokkal egy szőke bombázóval látták a sportolót, és ekkor mindenki elgondolkodott, hátha Barbival tényleg csak barátok.

Most azonban dr. Krasznai Zsolt oldalán bukkant fel a focista: együtt mosolyognak a kamerába, egy valószínűsíthetően megtörtént botoxkezelést követően. A hírességek plasztikai sebésze láthatóan nagyon büszke, hogy a sztárfocista is őt választotta.

Legfiatalabb rajongóját gyászolja Dzsudzsák Balázs

A híres focista közös fotókkal, és egy megható sorral búcsúzott attól a kisgyermektől, aki nemrég életét vesztette. Mint kiderült, a kis Zsombi a foci, és Balázs nagy rajongója volt, de az is egyértelmű, hogy a kisfiú szintén közel állt a sportoló szívéhez: fotók!

Sminkelési kisokos kezdőknek 5 lépésbenhttp://www.life.hu/trend/20171113-kezdo-vagy-sminkeloknek-ezt-az-ot-lepest-erdemes-megtanulni.htmlNem ciki, ha még sminkszűz vagy! Az a legfontosabb, hogy szeresd és ismerd magad, így érdemes tanulmányozni az arcodat. Van, aki a szemét, az arcát vagy az ajkát találja legszebbnek, akkor azt kell jobban kihangsúlyozni. Legyen határozott, egészségtől ragyogó a megjelenésed és a legfontosabb, hogy tükrözze a személyiségedet. Íme, pár hasznos tanács, amitől felragyogsz, és már a legelején sikerélményed lesz! TrendOrigoÍgy pakolja ki a melleit Cicciolinahttp://www.life.hu/trend/20171114-kipakolta-a-melleit-cicciolina.htmlA szexi szőkeség egyre forróbb képeket mutogat a követőinek. Trend--Ruhamustra az MTV EMA vörös szőnyegéről: a dekoltázsok és a jelmezek uralták a díjátadóthttp://www.life.hu/trend/20171113-ruhamustra-az-mtv-ema-voros-szonyegerol.htmlMeglepetésekben és mély dekoltázsokban nem volt hiány a tegnap este megrendezett MTV EMA vörös szőnyegén bevonulásán. Mutatjuk is legemlékezetesebb outfiteket! Trend--Csipkemelltartóban nőciskedik Hódi Pamela: fotóhttp://www.life.hu/trend/20171113-csipkemelltartoban-nociskedik-hodi-pamela-foto.htmlExtrém fotózáson vett részt Hódi Pamela. Az elkészült képeket még nem mutatta meg, de egy kis ízelítőt már láthatunk.TrendOrigoIlyen gyönyörű volt Rúzsa Magdi MTV EMA vörös szőnyegén Londonbanhttp://www.life.hu/trend/20171113-ilyen-gyonyoru-volt-ruzsa-magdi-mtv-ema-voros-szonyegen-londonban.htmlTegnap este zajlott az zeneipar egyik legfontosabb eseménye, az MTV EMA (MTV Europe Music Awards), amelyen hazánkat Ruzsa Magdi képviselte. Az énekesnő gyönyörű volt.Trend--Kivillantotta meztelen mellét Rita Ora: videó! http://www.life.hu/trend/20171113-rita-ora-meztelen-melleket-villantott.htmlA szexi énekesnő gondoskodott róla, hogy mindenki lássa a meztelen idomait. TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.