Döbbenetes betegségben szenved Victoria Wright, amelytől úgy fest, mint egy szörnyeteg. 

Victoria 4 éves volt, mikor az első tünetek megjelentek. Az édesanyja fogmosás közben vette észre, hogy a kislányak másképp állnak a fogai, mint ahogy normális esetben szoktak. 

Sok kivizsgálás után sem jöttek rá a probléma forrására, így egy darabig abban hittek, hogy a tinédzser kor után Victoria állapota javulni fog, de helyette csak egyre rosszabb lett. Őrületes tempóval kezdett el nőni az álla, és ezzel egyidőben pedig dülledni a szemei.

Meg is kellett műteni, hogy csökkentsék a szemgolyóiban megnövekedett nyomást. Így szerencsére a látását sikerült megmenteni, de sajnos még ennek ellenére is sokszor rendkívüli fejfájások gyötrik. 

"Ez a betegség egyáltalán nem fájdalommentes. Olykor már az őrület határán vagyok. Az orvosok szerint olyan nehéz a fejem, akár egy bowling golyó" - mesélte a betegséggel küzdő nő. 

Victoria azonban nem akar kés alá feküdni, hogy szokványosabbá tegye az arcát. Elmondása szerint megbékélt a külsejével, szerinte senkinek sem kell tökéletesnek lennie - írta meg az NHS.