Mellkisebbítő műtéten esett át egy 12 éves fiú

mell betegség mellkisebbítés fiú
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mellkisebbítő műtétet kellett elvégezni egy kínai fiún, mert a mellei akkorára nőttek, mint egy 18 éves lányé - írta meg a 24.hu. A komoly operáció három órán keresztül tartott.

A gynecomastia nevű rendellenesség okozta a fiú mellének megnövekedését. Ez egy általában jóindulatú elváltozás a férfiaknál: női hormonok hatására nő meg a mellük. Leginkább a kamasz fiúknál fordul elő ez a probléma, és a legtöbb esetben magától meg is szűnik. Gynecomastiát az elhízás is okozhat, ez a 12 éves fiú is rengeteg gyorsételt és rágcsálnivalót fogyasztott.

A gynecomastia nevű rendellenesség okozta a fiú mellének megnövekedését, amiért mellkisebbítő műtéten kellett átesnie (képünk illusztráció) Forrás: Shutterstock
Sheridan Larkman életét az óriási mellei tették tönkre: fotó! http://www.life.hu/drlife/20171116-sheridan-larkman-gyuloli-a-hatalmas-melleit.htmlEgyeseknek az a bajuk, hogy szinte egyáltalán nincs mellük, mások számára pedig a túlzott méretek jelentenek gondot. Most pedig itt egy példa arra az esetre, amikor a jóból is megárt a sok. Dr. LifeThinkstockNem tud felkelni a tini gyereked? Nem lusta! Ez lehet a gond!http://www.life.hu/drlife/20171028-ha-nem-alszik-eleget-a-tinedzser.htmlSok szülő panaszkodik arról, hogy a tinédzser gyereke nem alszik eleget, vagy alszik, de inkább a késő reggeli, délelőtti időszakban durmol az ágyában. Ezt legtöbbször a lustasággal, vagy azzal magyarázzuk, hogy túl sokáig volt fent. Ez viszont csak féligazság. Dr. Life--Agydaganattal műtötték Wonder Tracythttp://www.life.hu/drlife/20171116-agydaganattal-mutottek-wonder-tracyt-az-edes-elet-sztarjat.htmlSzeptember elején találtak agydaganatot az Édes Élet sztárjánál, Wonder Tracynél; a diagnózist akkor ő maga osztotta meg rajongóival a közösségi oldalán. A minap arról számolt be, hogy elmaradt a várt operációja, most azonban arról posztolt, végre sor került a műtétre. Dr. LifeOrigoBenkő László már most kirobbanó formában van http://www.life.hu/drlife/20171116-benko-laszlo-fantasztikusan-erzi-magat.htmlBenkő László szerencsére fantasztikusan érzi magát. Úgy tűnik sikeres volt a műtétje. Dr. LifeFotó: Bielik István - OrigoTüdőrákot diagnosztizáltak Székhelyi Józsefnélhttp://www.life.hu/drlife/20171116-rakot-diagnosztizaltak-szekhelyi-jozsefnel.htmlTüdőrákkal küzd Székhelyi József, a színészlegenda az utóbbi időben 10 kilótól szabadult meg. Dr. LifeOrigoVictoria Wright a nő, aki cherubism betegségben szenved http://www.life.hu/drlife/20171115-cherubism-betegsegben-szenved-victoria-wright.htmlDöbbenetes betegségben szenved Victoria Wright, amelytől úgy fest, mint egy szörnyeteg. Dr. LifeOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.