Kulcsár Edina sokszor befulladt az Ázsia Expressz alatt: édesanyja mentette meg

Forrás: Facebook/Edina Kulcsar -
édesanya spray életmentés Ázsia Expressz asztma Kulcsár Edina
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kulcsár Edina hatalmas megpróbáltatásokat élt át az Ázsia Expresszben, de számára nemcsak a körülmények miatt volt nehéz a verseny, hanem az egészségi állapota miatt is: a szépségkirálynő asztmás ugyanis, de a gyógyszerét eszébe sem jutott magával vinni. Szerencsére édesanyja észnél volt.

Kulcsár Edina egy pillanatra sem hezitált, amikor felkérték az Ázsia Expresszre, ő azonnal igent mondott. Ő ugyanis szeret a komfortzónáján kívül mozogni, ráadásul azt is meg akarta mutatni, hogy a szépségkirálynők sem nebáncsvirágok, akik csak tűsarkúban és teljes sminkben képesek létezni. "Ezeket a dolgokat már a legelején el kellett engednünk. Csak egymásra számíthattunk testileg-lelkileg, és ez nagyon megterhelő" - mondta Edina, akinek nemcsak ez okozott gondott, hanem betegségei is.

Kulcsár Edina nagy bajba kerülhetett volna Forrás: Facebook/Edina Kulcsar

Egyrészt Edina Raynaud-szindrómában szenved, amely betegség általában hidegben jön elő, és az ujjak elfehéredésével jár, hátterében azonban más betegség is állhat. Edina azonban nem rettent meg, habár a higiénia hiánya a páratartalom és a folyamatos fizikai terhelés nagyon rossz hatással lehetett volna rá.

Ez nem tartott vissza, nem féltem, nem vagyok majrés csaj.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.