Kim Nobel az anya, akinek 20 különböző személyisége van

Forrás: Youtube/OWN -
személyiség Kim Nobel anya skizofrénia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kim Nobel kívülről egy átlagos nőnek tűnik, de igazából 20 különböző személyiség lakozik a testében. Az élete nem könnyű, hiszen sem a párkapcsolatok terén, sem pedig a gyermeknevelésben nem segítette őt, sőt el is vették tőle a lányát.

Kim Nobel nem élhet átlagos életet, mégpedig azért, mert disszociatív identitászavarban szenved. 20 különböző kifejlett egyéniség lakozik a testében, és még jó pár nem kiteljesült. Naponta akár ötször is megváltozik, és ez ellen nem tehet semmit.


A legerősebb személyisége Patrícia, aki egy 50-es éveiben járó fiatal nő, de ő is csak egy a sok közül. Ott van még Dawn, aki 1997-ben ragadt, és keresi képzeletbeli lányát, Skyt.

Bonny egy olyan személyisége, aki éppen a bíróságon küzd a gyermekéért, Ken pedig egy depressziós, 21 éves meleg férfi.

Ria Pratt 12-13 éves, és korábban megerőszakolták. Judy pedig 15 éves és anorexiás, valamint szépen fest. Ez a teljesség igénye nélkül néhány személyiség, akik között akár naponta többször is váltakozik Kim Nobel. Látható, hogy a nő élete nem egyszerű, ráadásul a személyiségek közötti váltakozás emlékezetkieséssel is jár.

Kim Nobelnek 20 különböző személyisége van Forrás: Youtube/OWN

„Nem ismerem ezeket a személyiségeket, mint emberek. Nem tudok leülni és beszélgetni velük, ami szégyen, mert sosem lennék magányos" – mondta éppen Patrícia. Ez a betegség a párkapcsolatait is tönkretette, hiszen az is előfordult, hogy megcsalta aktuális partnerét anélkül, hogy tudott volna róla.

Előfordult az is, hogy nem ismerte meg azt a férfit, akivel már egy jó ideje járt.

Végül az 56 éves Kim Nobel teljesen feladta, hogy párkapcsolata legyen, ma már csak a lányával törődik, akit el akartak venni tőle, de végül úgy döntöttek, hogy segítséggel képes felnevelni. A ma már 20 éves Amiee-t Dawn személyiségében szülte meg édesanyja.

A különböző egyéniségek azonban különböző módon viszonyulnak Amiee-hez, nem mindenki van rá jó hatással,

de szerencsére a lány ezt már jól tudja kezelni. Kim pedig gyakran a művészetben éli ki a élete nehézségeit, művei pedig igazodnak az éppen aktuális személyiségéhez - írja a Mirror.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.