Ettől ilyen szépek és egészségesek a magyar sztárok, Hódi Pamela, Pirner Alma

Vámos Erika Hódi Pamela egészséges táplálkozás Pirner Alma
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hódi Pamela, Pirner Alma és Vámos Erika elárulták, minek köszönhetik a kirobbanó formájukat: ettől ilyen szépek és egészségesek. 

Az egészséges életmódhoz hozzátartozik a rendszeres étkezés, amelynek az alapját reggel teremtjük meg. Hódi Pamela, Pirner Alma és Vámos Erika egy felvilágosító program keretén belül a reggeli fontosságára hívja fel a figyelmet. A Bombanő Projekt celeb tanácsadói nem győzik hangsúlyozni, hogy a tökéletes test elsősorban a konyhában készül.

A délelőtti fizikai és szellemi tevékenységekhez szükséges energiaszint tartásához nem maradhat el a reggeli – állítják a hírességek.

A cukros, fehér lisztből készült pékárukat és müzliket ki kell húzni a bevásárló listáról, helyette zabos, teljes kiőrlésű vagy csökkentett szénhidrát tartalmú kenyereket és zabpelyheket válasszunk. Számos közkedvelt müzli szelet, reggeli pehely vagy instant reggeli egyáltalán nem diétás, nagy mennyiségű hozzáadott cukrot tartalmaznak.

Pirner Alma is a bőséges, de válogatott alapanyagokból készült reggelikben hisz Forrás: Andras Lung Photography@2016/ Andras_Lung_Photography@2015

Válasszunk olyan reggeli termékeket, amelyek nem tartalmaznak hozzáadott cukrot, maximum természetes édesítőket. Készíthető ilyen házilag is a felsorolt gabonákból, nem kell feltétlen a kész termékek közül válogatnunk.

"Napi energiaszükségletünk közel 30%-át ideális a reggeliből fedezni,ha a szervezetünket nem juttatjuk megfelelő mennyiségű energiához, figyelemhiány és erőtlenség lép fel, a reggeli feladata, hogy agyunkat üzemanyaggal lássa el. Ám nem mindegy, hogy milyennel. A fehér lisztből készült pékáruk, péksütemények hirtelen megemelik a vércukorszintet, hirtelen eltelítenek, majd néhány óra múlva újra ránk tör az éhség." – hívja fel a figyelmet Pirner Alma, aki közösségi oldalán rendszeresen oszt meg reform recepteket.

Hódi Pamela divatmodellként hatványozottabban oda figyel az alakjára, ráadásul szem előtt tartja kislánya, Nati egészségét is.

Pamela igyekszik Natit is az egészséges táplálkozásra nevelni Forrás:

"A tudatos nőknek és férfiaknak hiba kihagyni a reggelit, mert ha már délelőtt kiéheztetik a szervezetüket a nap többi részében többet fognak enni. Mindemellett a reggeli beindítja az anyagcserét, amely segíti a fogyást. A diétázók éhségét az egzotikus növény az ördögnyelv is csökkenti, megduzzad a hasban, térfogata akár százszorosára is nő, ezáltal eltelít és segít a méregtelenítésben is." – magyarázta Hódi Pamela.

Vámos Erika a Több, mint TestŐr műsorvezetője köztudottan a vegán étrend híve, ezért reggelije növényi eredetű ételekből áll össze.

"Pelyheket, zabot és magokat reggelizem. Nagyon régóta nem eszek finomított cukrot, de sajnos a legtöbb pehely és müzli tartalmaz hozzáadott cukrokat. Az olyan termékeket részesítem előnyben, amelyek gyorsan elkészíthetőek, de az étrendemnek megfelelnek." – mondta el Vámos Erika.

„Na, ott szűrik a HIV-eseket"http://www.life.hu/drlife/20171130-a-hiv-szuresrol-tabuk-nelkul.html„Na, ott szűrik a HIV-eseket. Ja, ott vannak a drogosok, meg a r****ok.” – erre a beszélgetésre lettem figyelmes a napokban, amikor a villamoson zötykölődtem. Mondjuk, valóban ott van ingyenes HIV-szűrés a fővárosban, de az előítéletek, amik kijöttek a fiatalok száján, elég félelmetes jövőképet mutatnak. Dr. LifeOrigoMűteni kell Kulcsár Edinát, újabb csomót találtak a mellébenhttp://www.life.hu/drlife/20171201-muteni-kell-kulcsar-edinat-ujabb-csomot-talaltak-a-melleben.htmlEgy fotózás során újabb csomót talált a mellében Kulcsár Edina, úgy tűnik, nem halogathatja tovább a műtétet. Dr. LifeOrigoVastag Csaba még mindig nem épült fel a bordatörésből http://www.life.hu/drlife/20171130-bordatorese-miatt-meg-mindig-szenved-vastag-csaba.htmlVastag Csaba tavaly ősszel bordatörést szenvedett, és még mindig nem épült fel teljesen a sérüléseiből. Dr. LifeFotó: Polyák Attila - OrigoTóth Vera: férfiakat meghazudtoló izomtömeg van rajtamhttp://www.life.hu/drlife/20171130-toth-vera-ferfiakat-meghazudtolo-izomtomeg-van-rajtam.htmlÚjra kés alá feküdt Tóth Vera: az énekesnőn fogyása miatt korrekciós műtétet kellett végrehajtani. Dr. Life--Öt celeb, aki őszintén beszélt a fogamzásgátlásrólhttp://www.life.hu/drlife/20171028-sztarok-vallottak-a-fogamzasgatlasrol.htmlLegyünk őszinték, szeretjük azt érezni, hogy a sztárok is pont ugyanolyan emberek, mint mi. Szeretjük, amikor smink nélküli szelfiket osztanak meg a neten, ahogyan azt is, amikor őszintén beszélnek magánéleti, vagy egészségügyi gondjaikról. Ez az öt híres hölgy pedig nem jön zavarba, ha a fogamzásgátlástól kérdezik őket. Dr. LifeThinkstockRitka rendellenesség miatt combok nélkül született a férfi, de így is ráalált a szerelem: fotóhttp://www.life.hu/drlife/20171130-combok-nelkul-szuletett-a-ferfi-de-igy-is-raalalt-a-szerelem.htmlA világon összesen 25 ember él azzal a ritka rendellenességgel, amivel Nathan Hrdlicka: nincsenek combjai. A férfit azonban ez nem gátolta a boldogság megtalálásában, fülig szerelmes. Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.