Dopeman édesapjáról: a karácsonyt már együtt fogjuk ünnepelni

Fotó: Hirling Bálint -
Dopeman stroke család beteg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nehéz időszak áll Dopeman háta mögött: húga beteg, ráadásul november végén az édesapja is stroke-ot kapott.

Dopeman húga folyamatos felügyeletet igényel, halmozottan sérült, tolószékben tölti mindennapjait, októberben születése után a 17. műtétjén esett át. Alig egy hónappal később a rapper édesapja is kórházba került: otthonában rosszul lett, stroke-ot kapott. A Best információ szerint egy vérrög alakult ki a fejében, olyan helyen, ahol nem lehetett műteni, ezért 48 órás vérhígító kúrát kapott.

Dopeman édesapja stroke-ot kapott Fotó: Hirling Bálint

„Úgy gondolom, hogy rosszabb is történhetett volna, és szerencsések vagyunk, hiszen apám talpra fog állni. Ép a tudata, érzi a végtagjait, és most már csak rajta múlik, meddig jut a gyógyulás útján. Szerintem a karácsonyt már ismét együtt fogjuk ünnepelni!" – nyilatkozta a lapnak bizakodva Dopeman, aki azt is elárulta, öccsével felváltva látogatják édesapjukat, akinek fél oldala lebénult. Most gyakorlatokat kell csinálnia, remélhetőleg, hamarosan lábra állhat.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.