Elképesztő karácsonyi dekorációk a kórházakból

dekor karácsony karácsonyi dekoráció kórház
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gyakran a legelképesztőbb karácsonyi dekorációk pont ott bukkannak fel, ahol nem is számítunk rá. Ráadásul ezek a különleges alkotások, hatalmas erőt adnak a legelesettebb embereknek.

Szomorú, fájdalmas és megrázó lehet kórházban tölteni a karácsonyt. A gondoskodó személyzet azonban, sokszor egészen egyedi és kreatív módon próbál meg ünnepi hangulatot varázsolni, nemcsak a betegek számára, de azoknak a kollégáiknak is, akik a dolgoznak az ünnepekkor.

Persze vannak örömteli pillanatok is, ezek ráadásul számos ünnepi sorozatba, és mozifilmbe is bekerültek már. Ilyen a karácsonykor született kisbabák esete, akiket „mikuláscsizmába csomagolnak" az ápolók. Így gyönyörködik bennünk mindenki, aki egy kis ... vágyik. A legbohémabb személyzet a színes gumikesztyűkből is képes dekoratív, alternatív karácsonyfát varázsolni, míg az egyik bőr- és nemi betegségekkel foglalkozó klinikán, ugyanezt már óvszerrel alkották meg.

Jöjjenek a legelképesztőbb kórházi karácsonyi dekorációk, a laborosoktól, a kardiológiáig.

Elképesztő karácsonyi dekorációk a kórházakból Forrás: Twitter/Devan, leekiseung.com

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.