Újra kellett éleszteni Borbás Marcsit

Fotó: Szabó Gábor - Origo -
halál újraélesztés Borbás Marcsi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Borbás Marcsi szerint azért olyan ember, amilyen, mert egyszer már vége lett az életének: a klinikai halál állapotába került, és újra kellett éleszteni. 

Borbás Marcsi kiegyensúlyozott és boldog, de sok mindenen kellett keresztülmennie ahhoz, hogy eljusson idáig. Gyermekkorában például sokat szenvedett, egy perforálódott vakbél, majd annak szövődményei miatt éveket kellett kórházban töltenie.

Borbács Marcsit újra kellett éleszteni Fotó: Szabó Gábor - Origo

"Öt-hat éves korom között voltam bent. Hogy lehetett kibírni? Nem tudom. A Jóisten nagyon jó. Úgy teremtett meg minket, hogy a rosszra vagy a fizikai fájdalomra nem tudunk visszaemlékezni. Tudod, hogy fájt, de nem tudod magadban újra felidézni a fájdalmat" - osztotta meg Borbás Marcsi szenvedésekkel teli időszakát a Story Magazinnal. A műsorvezető sok mindenre nem emlékszik azokból az időkből, de egyvalamire igen: arra, amikor meghalt a műtőasztalon.

A klinikai halál állapotába kerültem, újra kellett éleszteni.

Isten éltesse a 70 éves Zalatnay Saroltát http://www.life.hu/sztarok/20171214-70-eves-lett-zalatnay-sarolta.html70. születésnapját ünnepli a híres magyar énekesnő, Zalatnay Sarolta. TV + Sztárok--Dakota Johnson és Chris Martin egy pár http://www.life.hu/sztarok/20171214-osszejott-dakota-johnson-es-chris-martin.htmlNem meglepő, hogy a szexi színésznő már nem szingli: egy híres zenekar tagjával randizgat. TV + SztárokOrigoAdás alatt távozott az ATV műsorvezetője Krug Emíliahttp://www.life.hu/drlife/20171213-adas-alatt-tavozott-az-atv-musorvezetoje-krug-emilia-elment-a-hangja.htmlAdás közben hagyta ott a stúdiót az ATV sztárműsorvezetője, Krug Emília. Dr. LifeOrigoEzért kell Cooky-t megműteni http://www.life.hu/drlife/20171211-ezert-fekszik-kes-ala-cooky.htmlCooky csütörtökön műtőasztalra kerül, most pedig azt is elárulta, hogy miért. Dr. LifeOrigoAgyhártyadaganattal operálták Kate Walsht, ma már újra egészségeshttp://www.life.hu/drlife/20171211-agyhartyadaganattal-operaltak-kate-walsht-ma-mar-ujra-egeszseges.htmlAgyhártyadaganattal operálták, ma újra egészséges és boldog Kate Walsh, a Grace Klinika sztárja. Dr. Life--Új szívet kapott az Eurovíziós Dalfesztivál idei győztese, Salvador Sobralhttp://www.life.hu/drlife/20171210-uj-szivet-kapott-az-eurovizios-dalfesztival-idei-gyoztese.htmlAz idei év Eurovíziós Dalfesztiváljának portugál győztese komoly szívbetegséggel küzdött. A 27 éves férfi a napokban szívátültetésen esett át.Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.