Ritka rendellenesség miatt hatalmasra nőtt a kétéves Zhyrille Cruz nyelve

Forrás: Facebook/Zhyrille Ahnce Clidoro Cruz -
rendellenesség levegő nyelv
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ritka rendellenességgel jött a világra Zhyrille Cruz, bár az orvosok eleinte nem hitték, hogy gondot okozhat a kicsi életében az állapota.

Amikor megszületett, láthatóan duzzadt volt a szája, a doktorok később megállapították, hogy lymphangiomával rendelekzik, ami a nyirokér jóindulatú, de kóros burjánzását jelenti. Hiába álltak optimistán az orvosok azonban a kicsi állapotához, bizony okoz neki gondot: alig kap levegőt.

Zhyrille Cruz Forrás: Facebook/Zhyrille Ahnce Clidoro Cruz

A kicsi nyelve ugyanis nőni kezdett, mára kritikus nagyságúvá duzzadt, és minden levegővételért küzdenie kell.

Félő, hogy a saját nyelve fog vele végezni.

Jelenleg gyógyszereket kap, amelyek csökkentik a tumor méretét, legalábbis ezt remélik az orvosságtól. Azután műtétre is szükség lesz, addig viszont a szülőknek össze kell szedniük a szükséges pénzt az operációra még azelőtt, hogy a műtéttel könnyedén kezelhető kór végezne a kislányukkal - írja a Mirror. A kislányról készült képeket itt nézheted meg.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.