Székhelyi Józsefnek mégis tüdőrákja van

Forrás: MTI/Soós Lajos -
tüdőrák rák Székhelyi József
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Székhelyi József egészen eddig bízott abban, hogy betegsége nem súlyos, de kiderült, hogy nagyon is az. A színművész tüdőrákos. 

Egy mellkasi beavatkozás során derült ki, hogy Székhelyi Józsefnél nagyobb a baj, mint gondolták. A színművés tüdejéből 6 liternyi váladékot csapoltak le, de egészen eddig biztosak voltak abban, hogy nem rákos megbetegedésről van szó. Sajnos kiderült, hogy mégis.

Tüdőrákja van Székhelyi Józsefnek Forrás: MTI/Soós Lajos
Hepatitis C: segítséget kapnak a megfertőződött EÜ-dolgozókhttp://www.life.hu/drlife/20171211-hepatitis-c-a-fertozottek-nagy-resze-nem-is-tudja-hogy-beteg.htmlMagyarországon körülbelül hetvenezer ember fertőzött a hepatitis C vírussal. Közülük legalább 40 ezernek lenne szüksége hatékony kezelésre, a vírus okozta májbetegségek miatt. Viszont még mindig rengetegen vannak azok, akik nem tudják magukról, hogy betegek. Közben a fertőzöttek egyik legnagyobb rizikócsoportját az egészségügyben dolgozók teszik ki. Az új vírusszaporodást gátló gyógyszerek rajtuk is segíthetnek. Dr. LifeOrigoÓriásbaba született: 9 kilóval jött a világrahttp://www.life.hu/drlife/20171217-oriasbaba-szuletett-9-kiloval-jott-a-vilagra.htmlAz orvosokat is megdöbbentette a kis Brodey: a baba 9 kilogrammal jött a világra az egyik walesi kórházban. Dr. Life--Így állt lábra a 3 éves tolókocsis kislányhttp://www.life.hu/drlife/20171216-igy-allt-labra-a-mikulas-kedveert-a-3-eves-tolokocsis-lany.htmlSzívszorító tévéfelvételen sír az internet népe: egy 3 éves kislány a Télapó kedvéért kelt fel a tolókocsijából. Dr. LifeOrigoCelebek, akik megharcoltak a pattanásokkalhttp://www.life.hu/drlife/20171112-rettentoen-pattanasos-celebek.htmlSokszor hangoztatják a hírességek, hogy ők is pont olyan problémákkal küzdenek, mint bármelyik ember, de csak ritkán hisszük el nekik. Ezeket a pattanásos fotókat elnézve azonban kezdjük gyanítani, hogy igazuk van. Dr. Life--Intenzív osztályra vitték Robbie Williamsthttp://www.life.hu/drlife/20171214-korhazba-vittek-robbie-williamst.htmlIntenzív osztályra került Robbie Williams, ezért volt kénytelen lemondani őszi koncertjeit. Az énekes most mesélte el, mit történt valójában. Dr. LifeFotó: Polyák Attila - OrigoStroke-járól vallott Markos György http://www.life.hu/drlife/20171214-stroke-jarol-meselt-a-hires-szinesz-markos-gyorgy.htmlDöbbenetes részleteket mesélt az egészségügyi állapota kapcsán Markos György. Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.