Erdei Zsolt kisfia asztmás rohamot kapott

Forrás: Fem3 -
betegség kisbaba család Erdei Zsolt
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Erdei Zsolt legkisebb gyermeke újból kórházba került: ezúttal asztmatikus roham miatt kellett orvoshoz vinni a kicsit.  

Ahogy azt már korábban megírtuk, Erdei Zsolt legkisebb fia 7 hónapos korában, koraszülöttként érkezett a világra tavasszal. Vilike mindössze 1480 grammot nyomott, így azonnal inkubátorba került, hogy erősödjön.

Sokáig intenzív osztályon ápolták, majd június közepén átkerült egy másik kórházba. Végül azonban júliusban hazavihették a kicsit, akire már mindenki nagyon várt. Úgy tűnt, hogy ezzel véget ért a megpróbáltatások sora, de most újból kórházba kellett vinni, amitől a család nagyon megijedt:

Erdei Zsolt kisfia újból kórházba került, de szerencsére ezúttal nem tartották bent Forrás: Fem3

"Gréti elkezdte az óvodát, ő is hazahoz mindenféle vírust és bacit, amit Vilike immunrendszere még nem tud olyan ügyesen legyőzni. Legutóbb asztmatikus rohamot kapott, nagyon megijedtünk, egyből kórházba vittük. Bent is akarták tartani a klinikán, de szerencsére saját felelősségre elhozhattuk és már szépen javul. Napi négy alkalommal kell inhalálnia. Mindent megteszünk érte, féltjük-óvjuk, de a kisfiam hatalmas harcos, mindent legyőz" - mesélte a híres édesapa.

"Elvileg a mostani rohamokból még nem lehet megállapítani, hogy asztmás lesz-e. Mindenesetre nagyon megijedtünk, hogy nem kapott rendesen levegőt, ezért is vittük azonnal kórházba. Viktornak is és nekem is volt gyerekkori asztmám, remélem, Vili megússza ezt. A fiúk ki tudják nőni, de jobb lenne, ha legalább ezzel nem kellene megküzdenie." - írta meg a Lokál.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.