Elkerülhetetlen a műtét! Megoperálják Mészáros Árpád Zsoltot

Forrás: TV2 -
operáció Mészáros Árpád Zsolt műtét
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Komoly operáció vár Mészáros Árpád Zsoltra, aki bár retteg a beavatkozástól, nem húzhatja tovább az időt. Azonnal műteni kell.

A Budapesti Operettszínház művésze a Blikknek mesélte el, hogy hamarosan megműtik. "Ráestem a térdemre a Rebecca című legújabb darabom főpróbáján. Ahogy ez megtörtént, a térdem rettenetesen bedagadt, úgy vittek le a színpadról...Kórházba kerültem a baleset után, genny és vér gyülemlett fel a térdemben, amit folyamatosan le kellett szívni, majd szteroidinjekciókkal csillapították a szinte elviselhetetlen fájdalmam" - mondta a lapnak MÁZS.

Baleset miatt kell műteni Mészáros Árpád Zsolt Forrás: TV2

Az esküvőjére készülő színész jelenleg is csak bicegve tud járni, nagyon szokszor érzi azt, hogy belenyilall a lábába az égető érzés. A baleset és a fájdalom ellenére Mészáros Árpád Zsolt azt mondja, hogy szerencsésnek érzi magam, hiszen a fellépésein a közönség is nagyon megértő. "Előfordult, hogy egy bárszékről énekeltem a publikumnak, akik nagy örömmel fogadták a programváltozást!" - mondta

"Januárban kénytelen leszek kés alá feküdni. Rettegek a műtéttől, de tudom, nincs más megoldás, hiszen az nem állapot, hogy bármilyen rossz mozdulat vagy csak egy kis botlás után már képtelen vagyok lábra állni."

Így búcsúzik az X-faktoros Karapándzsity Kristóftól Alföldi Róberthttp://www.life.hu/sztarok/20171223-igy-bucsuzik-karapandzsity-kristoftol-alfoldi-robert.htmlAhogyan arról mi is beszámoltunk, elhunyt a 2013-as X-Faktor versenyzője, Karapándzsity Kristóf. A fiatal énekestől Alföldi Róbert a Facebookon írt. TV + Sztárok--Felismered egyetlen képkockából Britney Spears leghíresebb klipjeit? - kvízhttp://www.life.hu/sztarok/20171112-hany-pontot-ersz-el-ezen-a-britney-spears-kvizen.htmlMa ünnepli harminchatodik születésnapját Britney Spears, aki a 90-es évek óta kitörölhetetlen része a zenei életnek. Az már más kérdés, hogy Britney 10 klipjéből legalább nyolc ugyanarra a sablonra épül: Britney nagyon híres, ezért sok újságíró zaklatja, és ez rossz. Ettől függetlenül milliók dúdolják a dalait, de vajon felismeritek egyetlen képkockából, hogy melyik dalhoz tartozó klipről van szó? TV + SztárokOrigoMeghan Markle: nem félt megmutatni, milyen csinos!http://www.life.hu/sztarok/20171128-meghan-markle-szexi-fotokon.htmlNem is gondolnád, hogy Harry herceg jövendő feleségéről milyen képek születtek korábban! TV + Sztárok--Akkor és most: így fest most az 56 éves Meg Ryanhttp://www.life.hu/sztarok/20171119-igy-nez-ki-mos-az-56-eves-meg-ryan.htmlMa ünnepli 56. születésnapját Meg Ryan. Azonban a színésznő sokat változott az elmúlt években, köszönhető ez a plasztikai sebészének. TV + SztárokOrigoÍgy mulatott Radics Gigi: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20171119-bevadult-radics-gigi-meglepo-video.htmlAz X-Faktor mentoráról sorra kerülnek fel a meglepőbbnél meglepőbb videók az Instagramra. Most nem egy világsztárral énekel, de az eredmény így is vicces. TV + SztárokOrigoEzért sírt Kiss Ramóna az első élő adás utánhttp://www.life.hu/sztarok/20171021-ezert-sirt-kiss-ramona-az-x-faktor-utan.htmlKiss Ramóna rengeteget gyakorolt az X-Faktor előtt, amit egy villantással kezdett. Ramóna most elárulta, hogy miért sírta el magát az adás végén. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.