Reflux miatt szenved Kállay-Saunders András

Fotó: Margitay Klára/Life.hu -
betegség gyomorsav reflux Kállay-Saunders András
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kellemetlen dologról számolt be a közösségi oldalán Kállay-Saunders András. 

Kállay-Saunders András nemrég őszintén mesélt a betegségéről, amely majdnem veszélybe sodorta az énekes aranyat érő hangját is. Kiderült ugyanis, hogy András refluxos. Szerencsére azonban úgy tűnik, hogy gyógyszeres kezeléssel kordában tartható a dolog.

"Nagyon kellemetlen ez egy énekes számára, ugyanis a sav a torokkal együtt a hangszálakat is marja. Kaptam savlekötő gyógyszert, és ahogy telik az idő, napról napra javul a helyzet. Fél éve éreztem már, hogy valami nincs rendben, és mostanra ki is derült, mi a gond. Óriási szerencsém van, hogy a torkomról az arcüregemre húzódott és nem a hangszálaimra" - mesélte a fiatal híresség, aki most életmódváltásba kezdett, hogy minél hamarabb meggyógyuljon.

Kállay-Saunders András beteg, de mindent megtesz a gyógyulásért Fotó: Margitay Klára/Life.hu

"Fogalmam sincs, nálam ez miért jött elő, nem éltem egészségtelenül. Eddig is odafigyeltem az étkezésemre, sportolok, semmit sem vittem túlzásba, de most még nagyobb figyelmet fordítok erre, és a gyógyszerek mellett még egészségesebben élem a napjaimat, hogy mihamarabb meggyógyuljak." - írta meg a Bors.

A stressz is okozhat refluxot: minden, amit tudnod kell róla

Idegeskedni nemcsak, hogy nem jó, hanem még ártalmas is, és szinte valamennyi testi megbetegedéssel összefüggésben állhat. A stressz alattomos módon teszi tönkre a szervezetet, így például az emésztőrendszert is, aminek következtében savas reflux alakulhat ki.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.