Michael Schumacher 2013-ban szenvedett súlyos síbalesetet, azóta nem sokat tudni a világbajnok pilótáról. A családja azonban nem adja fel a reményt, minden követ megmozgatnak, hogy Schumacher újra önmaga legyen: Amerikába is kiköltöznének.

Michael Schumacher 2013. december 29-én szenvedett súlyos síbalesetet Franciaországban. A segítség gyorsan megérkezett, de sajnos a sportoló nagyon komoly sérüléseket szenvedett. Elvesztette eszméletét és kómába esett, de még aznap megoperálták, másnap pedig ismét. Azóta Schumacher családja minden követ megmozgatott, hogy a sportoló felépülhessen sérüléseiből, eközben azonban az aggódó rajongókat és a nyilvánosságot szinte egyáltalán nem tájékoztatták az állapotáról.

Michael Schumacher családja még bízik a gyógyulásbanForrás: AFP/Thierry Dachelet

Rengeteg spekuláció, híresztelés és pletyka keringett Schumacher körül, legutóbb például arról szóltak a hírek, hogy a család Amerikába költözik. Balesete óta ugyanis az otthonában kezelik, de az Egyesül Államokban találtak olyan specialistákból álló csoportot, akik újabb reményt adnak a családnak. Ezért mindannyian Texasba költöznek a hírek szerint, hogy megadjanak minden esélyt a gyógyulásnak. Nem tudni, erre mikor kerül sor, de nemcsak a család reménykedik abban, hogy ez változást hozhat, hanem a rajongók is, akik már évek óta aggódnak a pilótáért.