6 éves kislánya támogatja a kemoterápiával kezelt Székhelyi Józsefet

Forrás: MTI/Soós Lajos -
kislány tüdőrák beteg Székhelyi József
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
6 esztendős kislánya tartja a lelket a kemoterápiával kezelt Székhelyi Józsefben. A kis Sári segít neki abban, hogy jobban elviselje a fájdalmat.

Mit arról korábban más beszámoltunk, tüdőrákkal küzd Székhelyi József. A 71 esztendős színművész alaposan lefogyott, jelenleg is kezeléseket kap, és töretlenül bízik a gyógyulásban. Van egy 6 éves kislánya, aki sokat segít neki abban, hogy elviselje a fájdalmat és a megpróbáltatásokat. Sári a támasza, aki mindennap rajzol neki valami szépet. A színész 100 százalékig a felépülésre koncentrál, és nem szeretné, hogy bárki azt éreztesse vele, hogy halálos beteg.

A rák legyőzhetetlen, ezért azt kívánom, hogy minél tovább legyek beteg, hogy minél tovább élhessek" – idézi Székhelyi József szavait a Star magazinból a Blikk.

Székhelyi Józsefet kemoterápiával kezelik Forrás: MTI/Soós Lajos

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.