Intenzívre került Gáspár Győző testvére, hasnyálmirigy-gyulladást kapott

Forrás: TV2 -
Gáspár Győző intenzív osztály Gáspár Zsolt vegetáriánus kórház
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Korábban igazi húsimádó volt Gáspár Győző testvére, Zsolti, aki emiatt egyszer kórházba is került.

Nagy húsimádó hírében állt régebben Gáspár Győző öccse, Zsolti, aki különösen a belsőségeket imádta, a tüdőt, a vesét. Egyszer azonban túl sokat evett belőle, intenzív osztályra került, diétára kényszerült és azóta meg is utálta húst, vegetáriánus lett.

"Még szegény anyukám élt, isten nyugosztalja, amikor a sok belsőség miatt annyira rosszul lettem, hogy be kellett vinni Salgótarjánba a sürgősségire. Kiderült, hogy hasnyálmirigy-gyulladásom van. Átértékeltem az életemet: harminc évig mindenfajta húst ettem, most kiürítem magam. Diéta közben megutáltam a húst, még a halakat is. Még diabetikus is jött hozzám a kórházba elbeszélgetni. Túlsúlyos is voltam, olyan százharminc kiló. De most is az lettem, mert rengeteg tésztát eszem. Szenteste a feleségem sütött le kacsát, csirkét, de nem eszem, megharagudtam ezekre. Már negyedik éve." – árulta el Zsolti a Borsnak.

Gáspár Zsolti vegetáriánus lett Forrás: TV2
Megható: a Facebookon vallott szerelmet férjének Zoltán Erikahttp://www.life.hu/sztarok/20180104-a-facebookon-vallott-szerelmet-ferjenek-zoltan-erika.htmlCsodálatos szerelmi vallomással lepte meg férjét a Facebookon Zoltán Erika: 21 éve házasok. TV + SztárokOrigoSzinte új emberré vált Gesztesi Károly: erre készül mosthttp://www.life.hu/sztarok/20180104-szinte-uj-emberre-valt-gesztesi-karoly-erre-keszul-most.htmlIzgalmas év vár Gesztesi Károlyra: a színházi szerepeken kívül hamarosan a tévében is feltűnik, emellett pedig építkezésbe is kezd. TV + SztárokFotó: Zsigmond László/Life.huElárulta: külföldre megy Bródy Jánoshttp://www.life.hu/sztarok/20180104-elarulta-kulfoldre-megy-brody-janos.htmlGőzerővel készül Bródy János a februári Fonográf koncertre, ami után végre marad egy kis ideje pihenni is. Úgy tervezi, ekkor látogatja majd meg Amerikában élő fiát. TV + Sztárok--Otthagyná a médiát? Meglepő nyilatkozatot tett Baukó Évahttp://www.life.hu/sztarok/20180103-otthagyna-a-mediat-meglepo-nyilatkozatot-tett-bauko-eva.htmlBaukó Éva elárulta, ha megtalálná azt a dolgot az életben, ami igazán érdekli, akkor lehet, hogy otthagyná a média világát. TV + SztárokOrigoLiptai Claudia és párja jó hírt közölt a Facebookonhttp://www.life.hu/sztarok/20180103-liptai-claudia-es-parja-pataki-adam-jo-hirt-kozolt-a-facebookon.htmlAlig kezdődött el az új esztendő, máris egy remek hírrel örvendeztette meg rajongóit Liptai Claudia: párjával folytatják a korábban már elkezdett sütő-showt. TV + Sztárok--Pszichológus elemezte Hosszú Katinkáék házassági válságáthttp://www.life.hu/sztarok/20180103-hevesi-kriszta-pszichologus-elemezte-hosszu-katinkaek-hazassagi-valsagat.htmlHevesi Kriszta elemezte Hosszú Katinka és Shane Tusup házassági válságát. A pszichológus elmondta, a világversenyek után egyfajta kiüresedést érezhettek mindketten. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.