betegség pánikroham szépségkirálynő Kárpáti Rebeka
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kárpáti Rebeka az autójában lett rosszul, vezetés közben: remegett és sírt. Párja sietett segítségére.

Ő maga mesélt a Blikknek a történtekről.

"A kocsiban ültem a legnagyobb dugóban, késésben voltam, és rám tört egy pánikroham. Légszomjam volt, remegtem, a sírástól nem tudtam normálisan vezetni, és azt éreztem, hogy most valami történni fog velem. Azonnal leállítottam az autót, szerencsére nem történt nagyobb baj" - kezdte az egykori királynő."

Kárpáti Rebeka, Jóban Rosszban Forrás: TV2

"Amikor visszajöttem a Miss Universe-ről, volt egy rosszullétem, de a legborzasztóbb tavaly májusban volt, amikor a szakdolgozatomat írtam. Közeledett a határidő, tudtam, hogy az államvizsgára is tanulnom kell, emellett dolgoztam, ráadásul a családom magánéletében sem volt akkor minden rendben. Szóval összejöttek a dolgok, és amikor rohamom lett, egy órán keresztül sípolt a tüdőmben a levegő, sírtam, remegtem, csattogott az állkapcsom, a földön kellett lefogni.

Ez a legutóbbi is egy figyelmeztetés volt, hogy jobban figyeljek oda az időbeosztásomra, és ne hajszoljam magam túl. Kevesebbet fogok vállalni. A munkáimat ugyanígy csinálom tovább, de ha egy kávéról van szó valamelyik barátnőmmel, és azt érzem, már nem fér bele az erőmbe, akkor lemondom." mondta R. Kárpáti Péter lánya.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.