Csodával határos módon gyógyult meg Sebestyén Balázs felesége, Viki

feleség sérülés agykontroll Sebestyén Balázs
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sebestyén Balázs és felesége, Viki nem csak a nyugati orvoslásban hisz. A magyarországi agykontoroll atyja, Dr. Domján László mesélt a rádiós nejének elképesztő gyógyulásáról.

Dr. Domján László húsz éve gyűjti az agykontroll-tanfolyamokat elvégzők sikertörténeteit, amikor is az emberi szellem gyógyító erejének segítségével jött rendben valaki. A doktor mesélte el a Borsnak Balázsék esetét: Viki is az agykontroll segítségével gyógyította meg magát.

Sebestyén Balázs és felesége, Viki Forrás: Facebook/Sebestyén Balázs


"Viki egy külföldi utazás során síbalesetet szenvedett. Egy szalag is elszakadt és a csont szilánkosra tört a térdében, bevitték a kórházba. Az ottani dokik azt mondták, meg kell operálni. De nem volt altatóorvos a közelben, és három napig hiába vártak rá. Viki közben éjjel-nappal gyógyította magát alfaállapotban. Mire megérkezett az aneszteziológus, már nem volt mit operálni, meggyógyította magát. Tehát meglepően nagy lehetőségek vannak az agykontrollban, ami valójában olyan, mint egy mentális svájci bicska"
- mondta a lapnak Dr. Domján. A rádiós műsorvezető felesége bővebben nem szeretett volna nyilatkozni az esettel kapcsolatban, de annyit azért elárult, hogy a történet valóban igaz.

Kisbabát vár Nagy Adri énekesnő: már a kicsi nemét is tudjahttp://www.life.hu/sztarok/20180111-kisbabat-var-nagy-adri-enekesno.htmlNagy Adrin senki sem vette észre a Sztárban sztár + 1 kicsi forgatása alatt, hogy kibabát vár. Pedig már a harmadik hónapot is betöltötte. TV + SztárokOrigoBüntetésben van Shane Tusup: így terelgeti jó irányba Katinkahttp://www.life.hu/sztarok/20180111-buntetesben-van-shane-tusup-igy-terelgeti-jo-iranyba-katinka.htmlHosszú Katinka tegnap is a féje nélkül érkezett meg a Duna Arénába. A háromszoros olimpiai bajnok úszónőt ismét a személyi tikára, legjobb barátnője, Edit vitte az úszodához. A Bors értesülései szerint nála húzza meg megát az Iron Lady, mita elköltözött Shane-nel közös lakásukból. TV + Sztárok--Ezt gondolja Hujber Feri a #metoo kampányról http://www.life.hu/sztarok/20180110-velemenyt-formalt-hujber-feri-a-metoo-kampany-kapcsan.htmlHujber Feri elárulta, mit gondol a #metoo kampányról: szerinte ez az egész már csak a sérelmek levezetéséről szól. TV + SztárokOrigoFenyő Iván véleményezte Hajdú Péter szemüveges posztját: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180110-fenyo-ivan-velemenyezte-hajdu-peter-szemuveges-posztjat.htmlFenyő Iván nem bírta szó nélkül hagyni Hajdú Péter legutóbbi fotóját: kommentekben oltották egymást a sztárok. TV + Sztárok--Így néz ki most az állapotos Katalin hercegné: fotók! http://www.life.hu/sztarok/20180110-igy-gombolyodik-katalin-hercegne-pocakja.htmlFriss képek kerültek napvilágra a várandós Katalin hercegnéről: még mindig nagyon karcsú. TV + Sztárok--Nem titkolják érzéseiket: közös fotókon a TV2 friss szerelmespárjahttp://www.life.hu/sztarok/20180110-nem-titkoljak-erzeseiket-kozos-fotokon-a-tv2-friss-szerelmesparja.htmlSzerelmes fotókkal árasztja el az Instagramot a két fiatal magyar színész, Kovács Tamás és Rujder Vivien, akik a Korhatáros szerelem forgatásán habarodtak egymásba. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.